21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik miatt közvetlen veszélybe kerül az életünk. Ilyenkor – azon túl, hogy megpróbálunk legjobb belátásaink szerint reagálni a veszélyre – csak a szerencsében bízhatunk, és az angyalainkban. Az alábbi emberek esetében biztos, hogy valaki nagyon vigyázott rájuk odafent, hiszen olyan helyzeteket és baleseteket úsztak meg élve, hogy az ember alig akar hinni a szemének.

1. Ki gondolta volna, hogy egy tengerparti fotózás is rejthet veszélyeket?! 2. Ha néhány centiméterrel odébb csapódott volna be ez a fémdarab, most teljesen másmilyen képeket nézegetnénk. 3. A fényképész szerencséje, hogy a baseball-labda nem őt, hanem a kamera objektívjét találta el. 4. Víznyelő a semmiből. 5. ,,Csak gombára vadásztam az erdőben, de majdnem belőlem lett az elejtett vad.” 6. Annyira szerencsés volt, hogy a kábelek is épp csak súrolták. 7. Ő már nem volt ilyen szerencsés, de csodák-csodájára így is megúszta ép bőrrel.

8. Nézni is ijesztő…képzeljétek el, mit érezhetett a sofőr. 9. Ez történik, ha 110km/h-ás sebességnél elesel a motorkerékpárral. Képzeld el, hogy ha nem lett volna rajta sisak, akkor a feje nézne ki így. 10. Hegyoldalról lezúduló szikla Olaszországban. Legnagyobb szerencséjükre senki nem tartózkodott a háznak azon részét, amit a szikla teljes egészében elpusztított. 11. ,,Ha fél perccel korábban jöttem volna, most valószínűleg a kórházban feküdnék.” 12. Ha nem lett volna az a drót, most teljesen másképp nézne ki ez az autó. 13. Szerencsére a mozdonyvezető még időben észrevette a sínre akadt autót és meg tudott állni a vonattal. 14. Ezt az autót szinte szó szerint csak a szent lélek tartja. 15. Lehet, hogy kényelmetlen a kesztyű viselés munka közben, de sok bajtól óvhat meg bennünket. 16. Ha csak egy kicsit is gyorsabban ment volna, már nem lenne mit mutogatnunk. 17. A munkavédelmi sisak bármikor életet menthet. 18. Reflex-teszt.

19. ,,Szerencsére egyedül voltam…” 20. Ez történik, ha egy 35 tonnás busszal próbálunk meg átkelni a 10 tonna súlyhatárú hídon. Ezúttal megúszták, de szemmel láthatóan nem sokon múlott.

21. Valaki nagyon vigyázott rá odafent.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏