21 internetező, aki nem mindennapi felfedezésre lett figyelmes

Az élet tele van meglepetéssel. Amikor már azt hinnénk, hogy mindent tudunk, amit tudnunk kell, mindig jön valami, ami teljesen felborítja a világról alkotott képünket. El tudod képzelni például, hogy lehet, hogy egész életünkben rosszul ettük az ananászt? Vagy azt, hogy vannak olyan alapvető funkciók a mobiltelefonunkban, amikre álmunkban sem gondoltunk volna? Cikkünk hősei ilyen és ehhez hasonló váratlan felfedezéseket tettek, melyek legalább annyira megleptek minket, mint mondjuk egy júliusi havazás.

1. ,,Ma megtanultam, hogy a kutyák is hordhatnak nadrágot.” 2. ,,Rájöttem, hogy ha van AirPod fülhallgatód, akkor bekapcsolhatod az „élő hallgatás” funkciót. Így pl. ha lerakod az asztalra a telefont és kimész a szobából, akkor hallhatod, hogy mit beszélgetnek a szobában maradt emberek.” 3. ,,Felfedeztem, hogy a Vans cipők mindig a talpukra esnek.”

4. ,,Ma rájöttem, hogy nem muszáj három pontot nyomni, létezik rá gyorsbillentyű.” 5. ,,Ma megtanultam, hogyan néz ki egy -30 dioptriás szemüveg.” 6. A pillanat, amikor kiderült, hogy talán egész életünkben rosszul ettük az ananászt. 7. Ez a lifehack még jól jöhet majd egyszer, ha gyorsan kell törölnöd a szövegkiemelőt. 8. ,,Ma megtanultam, hogyan készül az üvegtészta.” 9. Hasznos lehet azoknak a szülőknek, akiknek a gyermekei szeretnek szökőkutat csinálni a dobozos üdítőkből. 10. ,,Ma rájöttem, hogy a kenyérpirító alja nyitható, így gyorsan kirázhatjuk belőle a morzsákat.” 11. A rómaiak többször is módosították a ,,naptár projektet”. 12. ,,Ma véletlenül rájöttem a Google egyik titkos funkciójára, amivel meghallgathatjuk, hogy melyik állat milyen hangot ad ki.” 13. ,,A pillanat, amikor rájöttem, hogy a töltő végén található kampók nem véletlenek.” 14. ,,Ma megtudtam, hogy Pringles tésztát is gyárt.” 15. Néha azt hisszük, hogy mindent tudunk erről a világról, de tévedünk. 16. ,,Rájöttem, hogy a tűzőgépnek van egy speciális rekesz az alján, ahol a betéteket tárolhatjuk.” 17. ,,Találtam egy titkos üzenetet.” 18. Tudtad, hogy létezik körszivárvány? 19. Humoros kedvében lehetett az elnevezőjük. 20. ,,Ma megtudtam, hogy az iPhone jegyzetben beolvashatunk komplett dokumentumokat.” 21. Végezetül egy elgondolkodtató feltevés, amit csak csendben itt hagyok nektek így a végére.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏