24 ember, akinek tetoválása elképesztően mély jelentéssel bír

A tetoválás mindig is két csoportra osztotta az embereket. Vannak annak kedvelői és utálói. Utóbbiak a test “elcsúfítása” miatt éreznek unszimpátiát egy sötét vagy színes varrat láttán. Persze nem mindegyik tetoválás csak a divat vagy a menősködés miatt készül. Vannak, akik valami fontosat tulajdonítanak hozzá, például egy emléket, vagy egy olyan személyt, aki nagyon fontos volt a számukra. Ezek a személyek egyáltalán nem úgy gondolják, hogy a mintákkal elrontják, elcsúfítják magukat, hanem épp ellenkezőleg. Soha nem tudhatod, mit hoz a holnap, nem tudhatod mikor fogsz egy nap úgy dönteni, hogy Te is magadra varratod egyik szeretted nevét, születési dátumát vagy védjegyét. A mai posztunkban olyan embereket szedtünk össze, akiknek tetoválásai valóban nagy jelentéssel bírnak számukra.

1, Miután édesapám elhunyt, a tenyerének lenyomatát varrattam a hátamra. Így olyan érzés, mintha minden egyes nap szerető karjával átölelne és támogatna.

2, A bátyámmal rengeteget LEGO-ztunk mikor gyerekek voltunk, de sajnos egy betegség 40 éves korában elvitte. Az ő emlékére csináltattam ezt a mintát.

3, Nem is olyan régen szívátültetésen estem át, és egy szív alakú tetoválást csináltattam, hogy soha ne feledjem el csak egy hajszálon múlt az életem.

4, Édesanyám azt mondta, hogy csak egy tündérmesébe illő tetoválást enged meg nekem. Miután eltávozott, ezt csináltattam a karomra.

5, A “Skyrim” videojátéknak köszönhetően legyőztem a függőségeimet, ezért annak logóját tetováltattam magamra.

6, Az édesapám úgy érezte, hogy el fog hunyni ezért írt egy levelet, amiben a következő állt:

“Hiányzom majd, de engedj el. Szeretlek, apa.”

7, Milyen nehéz lehet búcsút inteni a testvérednek, főleg akkor, ha ikrek vagytok.

8, Tetoválást készíttettem a nagyapám tiszteletére, aki részt vett a háborúban.

9, Az egyik barátom imádott hegyet mászni, de sajnos 50 méteres magasságból zuhant le. Az ő emlékére készíttettem ezt a varratot.

10, Az egyik barátom imádott versenyezni és mindent meg akart tenni annak érdekében, hogy remek autóversenyző legyen. Sajnos azonban egy autóbalesetben elhunyt.

11, Egy hurrikán elvette ennek a nőnek az összes vagyonát. Most keményen dolgozik, hogy végre meglegyen álmai otthona. Ennek tervrajzát pedig a kezeire varratta.

12, A feleségem nagyon sokáig szenvedett a depressziótól, de hála isten kilábalt belőle. Ezt a tetoválást azért csináltatta, hogy mindig emlékeztesse magát, nincs egyedül a világban.

13, A szüleim házát rátetováltattam a karomra, sőt még a kezdőbetűiket is belevésettem a fába. Az ablakban lévő kutya is a családunk része volt ám egy tűz során, mindenkit elvesztettem.

14, Nagyon szerettem az édesapámat, és mivel mindig bajusszal valamint szemüvegben láttam őt, így úgy éreztem ez a legjobb minta amit magamra varrathatok.

15, Egy édesapa, aki támogatása jeléül hallókészüléket varratott a fejére.

16, Az édesanyám mindig kis üzeneteket írt nekünk. Ez volt a legutolsó, amit nekem írt ezért ezt varrattam magamra.

17, Újabb édesapa, aki ugyanolyan hegeket varratott magára, ami fia fején volt egy műtét után.

18, A nagyapám ilyen formában magyarázta el, hol is élünk valójában. Miután elment, a rajzát magamra varrattam.

19, A fiam sajnálatos módon elhunyt és szívverésének utolsó dobbanásait elkészítettem, pont a szívem fölé.

20, Ezt a könyvet olvasta el az édesapám mielőtt végleg lehunyta volna a szemét.

21, Az édesapám már nincs köztünk ezért úgy döntöttem, hogy az utolsó nekem szánt üzenetét magamra tetováltatom.

“Büszke vagyok rád, szeretlek, apa.”

22, Minden évben készíttetek egy ilyen vonalat, hogy emlékeztessem magam, mióta élek teljesen toszta életet.

23, Ez a pontos vessző az önkéz általi halál szimbóluma, amit azért varrattam a testemre, hogy mindig emlékeztessem magam el kell gondolkodni az élet értelmén.

24, A szüleim ugyanakkor lettek betegek, és mindkettőt ugyanazon az onkológiai osztályon kezelték. Mikor édesanyám állapota rosszabbodott és apám nem tudott átmenni hozzá üzenetet írt neki. Miután mindketten elmentek, annak az üzenetnek a rajzát varrattam magamra.

Neked is vannak ilyen tetoválásaitok?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏