3 perc alatt gyógyult meg a rákból

Az alábbi videót igencsak érdemes megnézni, hiszen bizonyítékot kaphatunk eddigi kérdéseinkre, hitetlenkedéseinkre: a rák igenis gyógyítható!

gregg braden

Gregg Braden gyógyító egy kínai gyógymódot mutat be hallgatóságának, amelyben bebizonyítják, hogyan műlik el a rák 3 perc alatt. A képernyő jobb oldalán látható a daganat gyógyulási folyamata, bal oldalon pedig az eredeti állapot.

A felvétel ultrahanggal készült. Láthatjuk, amint a daganat kezd eltűnni, miközben Gregg azt a szót énekli, amely megerősíti, hogy a gyógyulás már bekövetkezett, vagyis a test és a lélek is egészséges állapotban van. A szó: gyógyult. Kijelentő módban, semmilyen kétely nem társul hozzá, nincs benne feltételezés.

A beteg a gyógyító segítségével kijelenti, hogy meggyógyult, és valóban meg is gyógyul. Gregg Braden szerint a gondolat erejével teljesen meggyógyulhatunk, az történik velünk, amit akarunk, amiben hiszünk. Egyedül is képes rá az ember, de sokkal hatékonyabb, ha áll mellette egy támogató személy, jelen esetben Gregg, aki hisz benne.

A gondolat teremtő erejének felhasználásával a rákos betegség már 180 formáját gyógyították meg.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏