30 kilót fogyott 1 év alatt és csak 3 egyszerű dolgot változtatott meg ezért az életében

Ez a nő akkor jutott a végső elhatározásra, amikor a mérleg nyelve 70 kilót mutatott. Annyira erős volt az akarat, hogy a végeredmény szemmel láthatóan csodás lett. Elárult 3 titkot a sikeres fogyásáról. Ha ezeket betartod, Te is lefogyhatsz, és nem kell aggódnod a jojó effektus miatt sem.

1. Egyél magas fehérjetartalmú ételeket.  A magas fehérje tartalmú érted megakadályozza az elhízást, a cukorbetegséget, és a csontritkulást. Élelmiszerek, amiknek magas a fehérje tartalma : tojás, tenger gyümölcsei, alacsony zsírtartalmú tejtermékek, sovány marhahús, kendermag, leveles zöldségek, burgonya, és keresztes virágú zöldségek.

2 , Kisebb adagokat fogyassz az átlagnál. Ha eddig egy tányérral ettél, akkor most annak az adagnak a 70% át eheted csak, és szépen át fog rá állni a gyomrod, ami a kellő  nagyságúra fog zsugorodni, így az a kisebb adag is elegendő lesz, hogy jóllakj.

3, Naponta legalább 30 percet mozogj. Az lehet séta , biciklizés, vagy torna. A lényeg a rendszeresség, és az intenzitás.

https://www.youtube.com/watch?v=cain3ZTi7Uk

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏