5 csábító férfitulajdonság, amire a nők nagyon buknak – ezekre nem is gondolnál

sa

Hódít a magasság

Nem jó hír azoknak, akik inkább az alacsonyabbak táborát erősítik, ugyanis a nők elsöprő számban szeretnének maguk mellé magas férfit. Némileg furcsa lehet, de azokra is igaz ez, akik maguk egyébként alacsonyak, sőt kifejezetten kis termetűek.
Úgy látszik, a magassághoz önbizalom is társul, ugyanis a legalább 182 centis férfiak sikeresebbek nem csupán a gyengébbik nemnél (több kapcsolatuk és több gyermekük van), hanem többnyire figyelemreméltóbb karriert futnak be. Persze ne keseredjenek el az alacsonyabb férfiak sem, a siker érdekében nekik jó eséllyel inkább az önbizalmuk megerősítésére kell koncentrálniuk.

A férfiisten testalkat

Ahogy a férfiak tudat alatt leginkább a homokóra alkatot és az egészségesen telt idomokat keresik, addig a nők nem meglepő módon a deltás izmokat részesítik előnyben.

A széles váll és a keskeny csípő mindent visz.

Azok a férfiak, akik rendelkeznek ezzel a félisteni, kellemesen sportos testalkattal, az életük során több partnert tudhatnak a magukénak, ráadásul előbb is vághatnak bele az együttlétekbe.

Ilyen legyen az arc és az összhatás

Ismét csak a markáns, férfias vonalak dominálnak, amit a legtöbb reklámban egyébként kiválóan ki is használnak a rendezők. A széles állkapcsú férfiak hirtelen és jelentős mértékben felkorbácsolják a vágyat, különösen akkor, ha a hölgyemény éppen termékeny időszakban jár.

Ennek egyszerű oka van: a széles állkapocsért (főleg némi borosta társaságában) a magas tesztoszteronszint felel, ami tudat alatt hat a nők  késztetésére. Egyébiránt a kevésbé vonzó férfiaknak van nagy esélyük hosszútávon, őket jóval nagyobb arányban választják a nők házasságra, mint a már-már meseszerűen tökéletes partnereket.
Feromonok, feromonok és feromonok

Mindannyiunkra hatnak az illatok és nem csupán akkor, amikor megérzünk egy kellemes parfümöt, hanem bizony tudat alatt is munkálkodnak a különféle szaganyagok. Olyannyira működik ez a rendszer, hogy a nők a legtermékenyebb időszakukban a sajátjuktól leginkább eltérő genetikai állománnyal rendelkező férfiakra buknak.

Természetesen mindezt a lehető legegészségesebb utódok végett teszik, hiszen a két különböző állomány együtt alkot teljeset és jó eséllyel hibátlant. Mindenesetre örömteli hír, hogy ennek alapján gyakorlatilag bárkinek van esélye bárkinél…

Ráadásul nem csak rövid, hanem hosszú távon is, ugyanis egy nő annál hűségesebb, minél jobban elkülönül partnere génállománya a sajátjánál.

Őrjítő hangok

Talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy a nők a mély hangokért egyenesen odavannak, sőt úgy tűnik, egy „dörmögés” sosem jöhet elég mélyről. Az okok ugyancsak a tesztoszteronszintben keresendőek, ugyanis ha ebből a férfias hormonból sok van, akkor a hang is kellőképpen mély lesz.

Ezen felül fontos tudnivaló, hogy az arányos, szimmetrikus férfiaknak mélyebb a hangjuk, márpedig a szimmetriáról tudjuk, hogy nem csupán az egyik legvonzóbb potenciál, hanem az egyik legegészségesebb jelző is.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏