5 ordító jel, hogy a férfi nem szerelmes beléd

Bár a férfiak nem arról híresek, hogy könnyen ki tudják fejezni az érzelmeiket, vannak árulkodó jelek, amelyekből megállapítható, hogy teljesen oda van érted. És annak is vannak jelei, ha már elmúlt a szenvedély, és a pasi már nem szeret téged. Legalábbis nem úgy, mint a kapcsolatotok elején.

Ha úgy érzed, valami nem stimmel a kapcsolatotokban, érdemes egy kicsit megállni, és megvizsgálni a köztetek kialakult viszonyt, és a másik viselkedését. Létezik öt ordító jel, ami arról árulkodik, hogy a fiú nem szerelmes beléd. Ha ezek közül a legtöbb igaz rátok, akkor erősen ajánlott elgondolkodni azon, hogy van-e értelme folytatni. Egy mélyebb beszélgetés nem árthat senkinek, ha baj van, ne tartsd magadban, jobb tiszta vizet önteni a pohárba.

Kevés testi kontaktus

Egy párkapcsolatról nagyon sokat mesél, mennyit és hogyan érnek egymáshoz a felek. Ha párod sokszor ér hozzád, simogat, gyakran megcsókol, jártában-keltében nyom egy puszit a homlokodra, szereti fogni a kezed és elalvás előtt is szeret átölelni, akkor valószínűleg szeret. Amennyiben ez nincs így, tehát ezek semelyikét nem tapasztalod, az vészjósló jel.

Rossz memória

Van olyan, hogy a párod egy nap nem is keres, majd mikor te ragadsz telefont, közli, hogy mindez azért volt, mert elfelejtkezett róla, hogy felhívjon? Tudnod kell, hogy ha egy férfi szerelmes, akkor minden lehetőséget megragad, hogy hallhassa a párja hangját, és nemhogy elfelejtené, alig várja, hogy végre felhívhassa őt, illetve találkozhasson vele. Ha párod el-elfelejt téged, az nem jó jel.

Minden más fontosabb

Lényeges leszögezni, hogy természetesen egy párkapcsolat nem jelenti azt, hogy a két ember már csak kettesben létezik, és nem két önálló emberként, akinek van saját élete. Ugyanakkor meg kell találni az egyensúlyt a párra és a tőle független elfoglaltságokra szánt időt illetően. Hagyj teret neki, de ha úgy érzed, túl sokat vagytok külön, lemondja a programjaitokat, mindig egyedül jár el, az nem jó jel.

Az empátia hiánya

Amikor az ember szomorú, bántja valami, nagyon jólesik elmondani valakinek, mi nyomja a lelkét. Ha a párod szívesen meghallgat, és számíthatsz rá ilyen helyzetekben, valószínűleg fontos vagy neki. Ha azonban nála süket fülekre találsz, és egyértelműen tehernek érzi, amikor elmondod neki a gondjaidat, sajnos bajok lehetnek az érzelmeivel.

Figyelmetlenség az ágyban

Árulkodó tényezőkben dúskál mindaz, ami a hálószobában történik, ugyanis az, hogy egy férfi mennyire tartja fontosnak, hogy párja is a csúcsra jusson, illetőleg élvezze az együttlétet, szinte mindent elmond a nőhöz való hozzáállásáról. A szerelmes férfi szem előtt tartja mindezt, de az, aki nem szereti párját, pusztán saját magára koncentrál az ágyban.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏