loading...

5 szépségtipp, amit minden lánynak ismernie kéne!

Néhány egyszerű, gyors szépségtrükk amivel még ragyogóbb leszel! Mert minden nap ragyogni kell, és bár a lányok smink nélkül is csodálatosak, szeretik ha nap mint nap kitűnnek a szépségükkel, és ezért bizony tesznek is. Ezzel a pár trükkel szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, hogy minél előbb indulásra készen állhassatok reggel-délben-este! 🙂

Egy kanál segítségével elkészítheted a tökéletesen kihúzott szemeket – a körvonal megrajzolásához először a kanál nyelét használd, aztán fordíts rajta egyet és a kerek részével fejezd be a rajzolást. Utána csak ki kell tölteni a belsejét és készen is van az ellenállhatatlan szemfestés!

szepseg6
Rakj kihűlt zöld teafiltereket a szemedre, hogy eltüntesd a táskákat! 5-6 percig pihentesd őket a szemed környékén és a bedagadt bőr lejjebb húzódik.

szepseg5
Mielőtt parfümöt fújnál magadra, azokat a pontokat ahova fújod a parfümöt, kend be vékonyan vazelinnel! Így sokkal tovább fog tartani a hatása.

szepseg3
Az alapozó felvitelének legegyszerűbb módja, ha rajzolsz egy hármast – így könnyű egyenletesen eloszlatni az arcodon!

szepseg2
A világos szín segít eltünteni a fáradt (vagy másnapos) szemeket. A szemed alá és fölé is kenhetsz egy keveset a fehér/világos szemceruzával, kicsit kend szét az ujjaddal, hogy ne legyen olyan erőteljes.

szepseg1

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?