6 hét alatt lapos has? Igen, lehetséges, és azt is megmutatjuk, hogyan!

Problémád van a túlsúlyoddal, szeretnél laposabb hasat? Létezik, egy igazán hatékony és kíméletes megoldás. Ezt még azok is imádni fogják, akik nem szeretnek konditerembe izzadni, vagy koplalni a tökéletes alak érdekében.

kockahas

Jillian Michaels-t a legkeményebb edzőnek tartják az Egyesült Államokban. Ha megnézed az alábbi videót, rájössz, hogy mivel érdemelte ki ezt a jelzőt magának. A fitness guru csodálatos alakot ígér bárkinek, ehhez pedig mindössze annyit kell tenned, hogy heti öt alkalommal napi fél órán keresztül vele együtt végzed az alábbi videóban bemutatott gyakorlatokat.

Három hét rendszeres edzés után már elérheted a kettes fokozatot, ami azt jelenti, hogy egy kicsit nehezebb feladatokat kell csinálnod. Aggodalomra nincsen ok, hiszen addig, ha minden szabályt betartasz, már kondiban leszel.

Bármilyen fizikai állapotú személyek nekifoghatnak, nem kell már edzett legyél, hiszen idővel beleszoksz. A gyakorlat néhány perces bemelegítéssel kezdődik, hogy elkerüld az esetleges sérüléseket, az izomlázat.

Csupán egy nagy elhatározás szükséges, néhány kényelmesebb ruhadarab, egy jógamatrac, egy kisebb súlyzó, és kezdődhet is a hatékony edzés. Ajánlott reggel egy fél órával hamarabb kelni, és akkor végezni a gyakorlatokat, így egész napra feltöltődsz energiával.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏