loading...

7 étel, amit ne fogyassz mielött ágyba viszed a párod!

piros_lepedo

A következő ételek bajt okozhatnak aktus közben, ha a légyottot megelőzően fogyasztod azokat. Lássuk, mi kerül tiltólistára…

Bab

Tuti nem lep meg, hogy a bab nem éppen a legkecsegtetőbb szerelmi étek, mivel sokaknál haspuffadást és makacs szellentést okoz. 

Mesterséges édesítő

Mást se hallasz lépten-nyomon, mint hogy a finomított cukor mennyire egészségtelen. Most pedig kiderül, hogy az energiamentes pótlószer sem teljesen kóser… Nos, ennek oka, hogy nehezen emészthető művi összetevők vannak benne, például a szorbitol. 

Brokkoli

A haspuffadás első számú okozói a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó, melyek a babhoz hasonlóan egyfajta „gonosz” cukrot rejtenek – derül ki a Johns Hopkins Egyetem kutatásából. 

Vörös hús

A steak jól hangzik egy romantikus vacsorához, ám a zsíros hússzelet ötödik sebességfokozatba kapcsolja az emésztésed – annak minden előnyével és hátrányával. 

Medvecukor

Talán furcsán hangzik, de a benne lévő édesgyökér miatt mindkét nemnél befolyásolja a hormonháztartás egyensúlyát

Sajt

Becslések szerint a világ népességének háromnegyede laktóz-intoleráns, azaz tejcukor-érzékeny valamilyen szinten. Ez azt jelenti, hogy enyhe vagy súlyos emésztőrendszeri tüneteket tapasztal a tejtermékek fogyasztását követően. 

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?