loading...

7 étel, amit ne fogyassz mielött ágyba viszed a párod!

piros_lepedo

A következő ételek bajt okozhatnak aktus közben, ha a légyottot megelőzően fogyasztod azokat. Lássuk, mi kerül tiltólistára…

Bab

Tuti nem lep meg, hogy a bab nem éppen a legkecsegtetőbb szerelmi étek, mivel sokaknál haspuffadást és makacs szellentést okoz. 

Mesterséges édesítő

Mást se hallasz lépten-nyomon, mint hogy a finomított cukor mennyire egészségtelen. Most pedig kiderül, hogy az energiamentes pótlószer sem teljesen kóser… Nos, ennek oka, hogy nehezen emészthető művi összetevők vannak benne, például a szorbitol. 

Brokkoli

A haspuffadás első számú okozói a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó, melyek a babhoz hasonlóan egyfajta „gonosz” cukrot rejtenek – derül ki a Johns Hopkins Egyetem kutatásából. 

Vörös hús

A steak jól hangzik egy romantikus vacsorához, ám a zsíros hússzelet ötödik sebességfokozatba kapcsolja az emésztésed – annak minden előnyével és hátrányával. 

Medvecukor

Talán furcsán hangzik, de a benne lévő édesgyökér miatt mindkét nemnél befolyásolja a hormonháztartás egyensúlyát

Sajt

Becslések szerint a világ népességének háromnegyede laktóz-intoleráns, azaz tejcukor-érzékeny valamilyen szinten. Ez azt jelenti, hogy enyhe vagy súlyos emésztőrendszeri tüneteket tapasztal a tejtermékek fogyasztását követően. 

loading...

Ezt láttad már?

A világ leggazdagabb emberének története, aki nem volt hajlandó váltságdíjat fizetni az unokájáért

Amikor a világ leghíresebb milliárdosaira gondolunk, általában Rockefeller vagy Bill Gates neve ugrik be, és …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?