7 gyakori divatnyűg, amit csak a dundi lányok értenek meg…

Ha a telt lányok közé tartozol, az alábbi idegesítő dolgokat már te is átélted.

30947_no-lany-szomoru-plus-size-lany-350-d00027DA60e02a6e60936

Mindenkinek vannak tipikus divathisztijei, ám a magas lányok sosem érezhetik át az alacsonyak problémáit, a vékonyak pedig a teltekét, és fordítva. Ha rajtad is vannak plusz kilók, biztosan nem ismeretlen számodra az összeérő comb és az alakformáló fehérnemű fogalma – hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Az alábbi hét bosszantó, de kiirthatatlan rettenetet régi ismerősként üdvözölheted, ha dundi lány vagy.

1.A farmernadrágjaid még mindenhol tökéletes állapotban vannak, és továbbra is hordhatóak lennének, ha nem kopna és szakadna ki az anyag rövid hónapokon belül a lábuk között.

torn old blue jeans

2.Ugyancsak az összeérő combok miatt a szoknya nem a legkényelmesebb viselet, a nyári melegben pedig csak romlik a helyzet, könnyen kisebesedik a lábad.

3. Ha megtaláltad a tökéletes csizmát, ami tetszik is, és a mérete is jó, felpróbálod, és rájössz, hogy nem tudod összehúzni a cipzárat a vádlidon.

4. A legtöbb divattanács, amit valaha kaptál, azzal kezdődött, hogy szerezz be egy alakformáló fehérneműt.

5.  Elképesztően sok üzletben nincs a méretedben ruha, vagy, ha mégis, azok nem kifejezetten divatosak vagy csinosak.

6. Ha találsz magadra nadrágot, ami széltében mindenhol jó, szinte biztos, hogy hosszú, és vagy fel kell hajtani, vagy le kell vágatni.

7. A magassarkú senkinek sem kényelmes, de, ha plusz kilóid vannak, egy bizonyos sarokméret és -vékonyság esetén kínszenvedés a viselése.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏