7 hátborzongató jóslat, amit senki nem hitt el, mégis valóra vált

Többször fordult már elő, hogy jósok élő TV vagy rádióadásban előre megjósoltak hamarosan bekövetkező katasztrófákat vagy terrortámadásokat. Voltak akik írásaikban hívták fel a figyelmet a jövőbeni veszélyekre. Persze sok esetben az összeesküvés-elméletek gyártói a sejtelmes jóslatokat utólag azonosították a bekövetkezett katasztrófákkal.

Természetesen rengeteg csaló is felbukkant, akik jósnak, médiumnak vallották magukat. De vajon tényleg léteznek olyan különleges képességű emberek akik látják a jövőt? Most olyan látnokok következnek, akik előre megjósoltak borzalmas történéseket.

1995-ben a magát tisztánlának nevező Tana Hoy, élő adásban jósolta meg a bombatámadást az oklahomai Alfred P. Murrah Federal Building ellen. Elképesztő módon a támadás másfél órával később sajnos valóban bekövetkezett.

oklahomai robbantás

Az Amerikát sújtó legborzalmasabb terrortámadást is előre jelezték. 1999-ben Linda és Terry Jamison, az amerikai tisztánlátó ikrek arról váltak híressé, hogy egy rádióműsorban előre megjósolták a 2001. szeptember 11-i terrortámadást a World Trade Center ellen.

World Trade Center

Az egyik legismertebb jós minden bizonnyal Nostradamus, akinek a szövegei az utólagos magyarázatok szerint jóslatokat rejtenek. Állítólag ő jósolta meg Napóleon és Hitler hatalomra kerülését. Egyik jóslata miatt sokan úgy gondolják, hogy a legújabb viszályszító felbukkanása pedig mostanában várható.

Nostradamus

Állítólag Mark Twain amerikai író is rendelkezett látnoki képességekkel. Ő saját halálát látta előre. 1835-ben, a Halley üstökös felbukkanásának évében született, és azt jósolta, a következő felbukkanásakor fog meghalni. Ez így is lett, 1910-ben érte a halál, amikor A Halley üstökös ismét feltűnt.

Halley üstökös

Edgar Cayce (1877- 1945), az alvó próféta többek között állítólag megjósolta az első és a második világháború kitörését és végét is.

5

Kennedy elnök halálát többen is megjósolták, egyikük Jeane Dixon asztrológus volt, akihez Ronald Reagan felesége is járt tanácsért. A jósnő Martin Luther King halálát is előre látta.

6

Az ausztrál jós, Jeffry R. Palmer a 2005-ben hatalmas pusztítást végző Katrina hurrikánt jósolta meg.

7

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏