8 egészségügyi érv a mindennapos szex mellett!

sexx

Sz3kszelj minden nap – az egészséged érdekében! 8 jó érvünk is van mellette!

01. Egészségesen tartja az immunrendszered
Nátha ellen szexelj! Minél többet sz3kszelsz, a szervezeted annál több immunoglobulin nevű antitestet fog termelni, amely megvéd a fertőzésektől és a megfázásoktól.
02. Jobban fogsz aludni
Egy jó kis kiadós sz3kszelés közben rengeteg endorfin szabadul fel, ami segít ellazulni, elűzi a stresszt, ezáltal úgy fogsz utána aludni, mint a bunda…
03. Oldja a stresszt
Ahogy az előző pontban is írtuk, minél többet sz3kszelsz, annál kevésbé leszel stresszes. Márpedig a stressz számtalan betegségnek az alapja. Szóval minél többet bújtok össze, annál kevesebb stressz lesz az életedben. Hidd el, hiába maradnak meg ugyanazok a problémák, könnyebben fogod kezelni és megoldani őket!
04. A sz3ksz csökkenti a fájdalmakat
Fejfájós vagy? Akkor nincs több kifogás, hogy azért nem sz3kszelsz, mert fáj a fejed. Pont azért kell! Az olyan endorfinok, mint adrenalin és a dopamin, ami orgazmus közben felszabadul, fájdalomcsillapító hatásúak. Márpedig ezerszer egészségesebb sz3kszelni, mint gyógyszereket szedni, bármid is fáj…
05. Csökkenti a vérnyomást
A szex bizonyítottan képes csökkenteni a vérnyomást, ami olyan betegségeket idézhet elő, mint szívroham, vesebetegség és stroke.
06. Formában tartja az alakodat
Mivel egy jó kis izzasztó együttlét majdnem annyi kalóriát tud elégetni, mint egy aerobic edzés, vagy egy kis futás (félóránként 144 kalóriát!!), érdemes beiktatni ezt is a mindennapjaidban. Így a vonalaidra is tudsz vigyázni, miközben egyáltalán nem szenvedsz – míg mondjuk egy pár kilométeres futás közben garantáltan lesznek holtpontjaid. Sőt, elkezdeni is nehezebb a futást, vagy bármilyen más mozgást, mint a sz3kszet. Nem!? 😛
07. Ránctalanító és hidratáló krém helyett sz3kszelj!
A gyakori szex hatására a hormonok beindulnak, és például az ösztrogénnek köszönhetően olyan fénylő és egészséges lesz a bőröd, mint még sosem. Ráadásul a ráncok ellen is nagyon jó a sz3ksz, nem véletlen, hogy a gyakori nemi életet élő nők akár 10 évet is letagadhatnak a korukból!
08. Menstruációs görcsök ellen is a sz3ksz a legjobb
Az orgazmus hatására a méh összehúzódik, ettől pedig elmúlnak a menstruációs görcsök. Persze, sokan nem szeretnek ilyenkor együtt lenni a partnerükkel – sok pasi sincs odáig ezért, de hát valamit valamiért.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏