8 híres apuka elmesélte azokat az értékes leckéket, amiket a lányuk neveléséből tanultak

Tanulmányok azt mutatják, hogy az egészséges apa-lánya kapcsolat közvetlen hatással van a lány önbecsülésére és tanulmányi eredményeire. Bár ez olykor bonyolult és macerás, elvégre, egy apa soha nem élte még az életet női szemszögből, el kell ismerni, hogy mindig lenyűgöző látni, amikor az édesapák megpróbálnak egy „idős lánytestvér” szerepben gondoskodni a kislányukról és szórakoztatni őt.

8. Will Smith

Szigorú apa mellett nőtt fel, ezért Will hozzászokott ahhoz, hogy a sikert csak rendkívüli fegyelemmel és kemény munkával lehet elérni. Amikor egyetlen lánya, Willow úgy döntött, hogy lemondja a zenei turnéját, Will feldühödött és hatalmas apa-lánya vita kerekedett. A dolog odáig fajult, hogy a lány, tiltakozásképpen apja ellen, kopaszra borotválta a fejét. Ez ébresztő volt Will számára, aki rájött, hogy ha túlságosan szigorú a gyerekeivel, akkor csak elűzi őket. A színész bevallotta: ,,Megvilágosodtam és rájöttem, hogy nagyon meg fog utálni a lányom, ha továbbra is rákényszerítem a kívánságaimat és az elvárásaimat az életére."

7. Dwayne Johnson

A Szikla nem is lehetne már ennél büszkébb, hiszen 3 lány édesapja. Apák napján a közösségi oldalán elárulta: ,,Minden apuka kisfiút akar, de minden apukának szüksége van egy kislányra.” Majd így folytatta: ,,Minden lányom csak még tökéletesebbé tette az életemet.”

A hollywoodi sztár soha nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, hogy kifejezze a lányainak, mennyire szereti őket. Második lánya negyedik születésnapján a színész a következő kedves szavakat üzente neki: ,,Szavamat adom, hogy életem végéig szeretni foglak és törődni fogok veled.”

6. Mark Wahlberg

Amikor az 50 éves Wahlbergre gondolunk, először az akciószerepei és a kemény személyiség jut eszünkbe, de úgy tűnik, odahaza a színész egy lágyszívű apuka, aki még egy hosszú nap után is szán időt arra, hogy együtt szórakozzon a 12 éves kislányával, és például kifesse a körmeit.

5. Tim McGraw

A country zene szupersztárjának 3 lánya van, és egyetlen fia sincs, ám mégis úgy tűnik, nagyon boldog így.

Az énekes egy interjúban elmondta, hogy egy nőkkel teli házban él, és ez jobb emberré tette őt. Sokszor másként látják a dolgokat, de folyamatosan tanul és fejlődik, hogy még jobb apa és még jobb férfi legyen.

4. Jamie Foxx

Az 54 éves színész egyedülálló apaként nevelte két lányát, és bevallotta, hogy idővel meg kellett tanulnia, hogyan legyen jobb apa. Az egyik legfontosabb lecke, amit megtanult, az az volt, hogy a lányait helyezze előtérbe, és mindig legyen ott mellettük.

Bevallotta, hogy régen rossz szokása volt pénzzel és anyagi dolgokkal pótolni a szeretetét, de nagy ébresztő volt számára, amikor a legidősebb lánya egyszer kioktatta és azt mondta neki: ,,Nem a pénzed, és az üzeneted kell, hanem hogy jelenj meg és legyél ott, amikor azt mondod, hogy ott leszel.” A színész elmondása szerint, ez mindent megváltoztatott benne.

3. Thomas Rhett

A country énekes-dalszerzőnek 4 lánya van, akik közül a legidősebbet örökbe fogadták. Bevallotta, hogy a lányai minden nap megolvasztják a szívét, majd hozzátette: ,,Van valami különleges abban, amikor egy ember egy lány apja lehet. Szerintem ez nekem is meglágyította szívemet, sőt még türelmesebbé is tett.”

2. Jimmy Fallon

A televíziós műsorvezető és humorista 2 lány édesapja, és nyilvánvaló, hogy rendkívül szereti őket. Egy interjúban elmondta: ,,Még a legférfiasabb férfiak is gyengédek lesznek, ha lányuk születik.” Majd így folytatta: ,,Az apukák azonnal beleszeretnek a lányaikba, és mindent megengednek nekik. Ha tehát egy lányt fegyelmezni kell, azt csak is az anyukák tudják.”

1. Chris Hemsworth

Az ausztrál színész egy ikerpár és egy kislány büszke édesapja. Chris az apaság kapcsán egy interjúban elmondta: ,,Ez a legjobb dolog, aminek valaha is a részese lehettem.” A hollywoodi sztár hozzátette, hogy a lánya áll az élete középpontjában: ,,Amikor dolgozom, ő rá gondolok, és amikor nem dolgozom, akkor vele vagyok!”.

Szerinted is nagyon különleges kapcsolat van az édesapák és lányaik között?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏