8 hónap alatt sárgarépalével gyógyította ki magát a rákból egy nő

Számos esetben hallottunk már csodás gyógyulásokat, olyan emberektől, akik elutasították a sugárkezelést és a kemoterápiát és saját kezükbe vették a gyógyulást, és meg is gyógyultak különböző étrendekkel, természetgyógyász módszerekkel. Ma egy olyan nő esetét mutatjuk be, aki 8 hónap alatt sárgarépalével gyógyult ki a rákból.

sargarepale

Ann Cameronnál 2012-ben diagnosztizáltak rákot, ami már a negyedik stádiumban volt, a nő saját magát gyógyította ki a betegségből. A nőt 3. stádiumú vastagbélrákkal diagnosztizálták 2012-ben, majd ezt követően meg is műtötték, kemoterápián vett részt. Hat hónappal a beavatkozás után azonban tüdején a CT vizsgálat rákos sejteket mutatott ki.

Az orvosok nem kecsegtették a nőt semmi jóval, azt mondták neki 4. stádiumú vastagbélrákja van, tüdőáttéttel. Kemoterápiát ajánlottak a nőnek, de azt is hozzátették, hogy ez a kezelés nem fogja legyőzni a rákot.

“Megkérdeztem az orvosokat mi történik, ha nem megyek bele a kemoterápiába, azt mondták, hogy 2-3 évem van hátra, de ha belemegyek a kemoterápiás kezelésbe, akkor sem lenne több ennél.” – mesélte Ann.

A nőnek volt már egy 20. listája olyan alternatív terápiákból, amit a férje kipróbált, még mielőtt meghalt volna 2005-ben tüdőrákban. Ekkor bukkant rá egy férfi levelére, aki a sárgarépa levével gyógyította ki magát a rákból.

A nő naponta 2 kiló sárgarépa levét itta meg, nem változtatott étrendjén, nem követett semmilyen más terápiás módszert, és a kemoterápiára sem vállalkozott. Továbbra is evett húst és még a fagylaltról sem mondott le.

ann

8 héttel a sárgarépalé ivásának elkezdése után újabb CT vizsgálatra ment, ahol megállapították, hogy a rák nem terjed tovább, megállt a növekedésben. 6 hónappal a sárgarépalé megkezdése után a rákos sejtek teljesen megálltak a növekedésben, nem tűnt fel testében újabb rákos burjánzás, és a nyirokrendszer duzzanata is meggyógyult.

Ann Cameron nyolc hónappal a sárgarépalé kúra megkezdése után teljesen meggyógyult, a testében nem tudták kimutatni a rákos sejteket. A nő ekkor elmesélte orvosának csodás gyógyulásának történetét, mire az orvos megerősített, számos természetes gyógymódról hallott már, de nem ajánlhatja egyiket sem mert hiányoznak a hivatalos vizsgálatos és statisztikák ezekről a gyógymódokról.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏