8+1 fürdőszoba ötlet, hogy a fürdőszobád sokkal nagyobbnak érezd

Olyan kis fürdőszobai ötleteket keres, amelyekkel az egész tér nagyobbnak tűnik? Ahogy Manhattan nagy része is. A kevés négyzetméter, a korlátozott természetes fény és a bepréselendő berendezési tárgyak száma miatt a kis fürdőszoba az egyik legnagyobb kihívást jelentő helyiség, amelyet dekorálni kell. De ha jól csináljuk, az egész helyiség világosabbnak és tágasabbnak tűnhet. És nem, nem kell „csillió” forintot költened arra, hogy ablakot véss a falba, vagy hasonló drasztikus megoldások.

A fürdőszobák egyike azoknak az otthoni funkcióknak (a szekrényekkel és a kamrákkal együtt), amelyekben soha nem lehet elég tárolóhelyet találni. A reggeli sminkelési rutin és az esti zuhanyzás között a fürdőszoba számos funkciót lát el egy korlátozott térben. Ha már belefáradtál abba, hogy apró fürdőszobáddal küzdesz, de nincs időd vagy költségvetésed egy teljes átalakításra, használd ezeket a gyors trükköket, hogy a legtöbbet hozd ki minden négyzetcentiméternyi helyből. Ezek a kreatív, kis helyigényű trükkök növelik a fürdőszobai tárolást, és segítenek rendben tartani a sminket, a piperecikkeket és az ágyneműt. A megfelelő tárolással még a legkisebb fürdőszoba is luxusérzetet kelthet.

fehér színek dominálnak ebben a fürdőszobában

A szekrényeket leszámítva a fürdőszobák a legkisebb helyiségek otthonában, amelyeket naponta többször is igénybe vesz. Ahhoz képest, hogy ez a legkisebb helyiség, sajnos tucatnyi feladatot kell elvégezned a térben, és még mindig túl kicsinek érzed! Ahhoz, hogy fürdőszobádat nagyobbnak érezd, és minden porcikáját maximálisan kihasználj, íme egy lista néhány szuper módszerről, amelyekkel a lehető legjobban kihasználhatod a teret. A legjobb ebben a cikkben olyan tippekre utal, amelyek könnyen megvalósíthatók és szórakoztatóak közben. Nézd meg, hogyan lesz a fürdőszobád hamarosan a legszerethetőbb helyiség a házban. Válaszd ki a fürdőszobádhoz illő legjobb fürdőszoba bútorokat.

fürdőszoba

Ezek a kis fürdőszobai ötletek túlmutatnak a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásán, és bebizonyítják, hogy a merész dizájn elemek a legkisebb helyiségekben is otthonosan mozoghatnak. Íme a legjobb módszerek, hogy a púderszobákat, fél fürdőket és egyszerűen csak aprócska (néha ablak nélküli) fürdőszobákat kevésbé szűkös, élvezetesebb helyzetekké alakítsuk. A kis fürdőszobád lehet, hogy a következő kedvenc szobád lesz.

A fürdőszobának mindenekelőtt tisztának és rendezettnek kell lennie. De nem kell pusztán funkcionálisnak lennie, különösen, ha értékeli a kellemes hangulatot a habfürdőzéshez vagy a tükörszelfikhez. Adjon hozzá egy kényelmes széket vagy néhány megfelelő ablakkezelőt. Meg fogsz lepődni, mennyire felmelegíti a teret. Hogy egy kis kreativitást indítson el saját otthonában, összegyűjtöttünk egy rakás fürdőszobai ötletet, amelyek segítségével oázist teremthet otthonában a spa-szintű pihenéshez és a stílushoz.

Ötletek egy élhető fürdőszoba létrehozásához:

 1. Használj világos színeket
 2. Vagy duplázd meg a sötét színeket
 3. Használj tükröket!
  Ahelyett, hogy csak egyet akasztanál a mosdó fölé, fontold meg, hogy tükröt helyezz el a pici fürdőszoba egész falán. A fény és a minta (és néha a nyitott ajtó) visszatükröződése ugyanazt a jó munkát végzi, amit egy ablak.
 4. Használj üvegfalú zuhanyzót
 5. .. vagy távolítsd el a zuhanyzó ajtaját teljesen!
 6. Használj tükröt világos színű háttér világítással
  Ez egy elegáns és modern módszer a fürdőszoba terének növelésére
 7. Használj kis méretű csempét egészen a mennyezetig!
  A csempe klasszikus módja a térhatás növelésnek, és a padlótól a mennyezetig használható. Kisebb fürdőszobai falakhoz szeretjük a kis méretű kerámia lapokat felhasználni.
 8. Zuhanyfüggöny a magasból leengedve
  Ha megengedheted magadnak, hogy kiválaszd, hova kerüljön a zuhanyfüggöny, akkor óriási teret nyerhetsz. Ha a függönyt majdnem a mennyezetig meghosszabbítjuk, az biztosan megnyújtja a falakat. Minél magasabb a mennyezet a fürdőszobában, annál inkább segít ez a módszer.
 9. Használj polcokat, hogy extra helyhez juss a neszereszeidnek.
 10. Válassz kisebb méretű berendezéseket: Hiszed vagy sem, minden méretű mosdót, WC-t, fürdőkádat és zuhanykabint gyártanak. Ha a kis fürdőszobádban nincs elég hely, fontold meg, hogy néhány berendezési tárgyat kisebbekre cserélsz, hogy több mozgásteret nyerj. Egy kis fél fürdőszobában ahelyett, hogy egy óriás mosdót használna alatta szekrénnyel, válasszon egy talapzatos mosdót. Ezek gyönyörűen néznek ki, és fele akkora helyet foglalnak el.

Ha minőségi hirdomasszázs zuhanykabinra vágysz, akkor azt is megtalálod a szivárvány bútor oldalán. Tekintsd meg kreatív kategóriánkat, ha további hasonló tartalmat szeretnél!

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏