A 16 éves lány videóra vette saját halálát… a rendőrség megdöbbent, amikor visszanézte a felvételt.

A 16 éves lány videózni kezdett mielőtt meghalt. A rendőrség akkor értette meg pontosan, hogy mi történt, amikor visszanézték a lány telefonjával készített videofelvételt.

A 16 éves Sofija Magerko Iskumból, egy Ukrajnában lévő kis településről származik. A fiatal lány mindig is híres akart lenni. Tinédzserként egy szépségversenyen is részt vett, és az internetes közösségi oldalaknak is aktív tagja volt. Csak az Instagramon több mint 3000 követőt szerzett.

Sofija egyik este elment az egyik legjobb barátnőjéhez, Daria Medwedewahoz. Azonban ez az éjszaka mindkettejük számára végzetes lett. A 24 éves Dariával autóba ültek, hogy bulizni menjenek egyik közeli városban működő klubba. Élvezni akarták az estét, és követőiknek szórakoztató felvételeket is készítettek.

Sofija-nak az az ötlete támadt, hogy készítsenek videófelvételt, és élő közvetítésben mutassák meg követőiknek, hogy milyen jól szórakoznak. Zenét hallgattak, kezükben ott volt az alkoholos üveg, és azt gondolták, hogy ez jelenti a tökéletes boldogságot. Valójában ők is tudatában voltak ennek a veszélyével, de úgy gondolták, hogy másokhoz hasonlóan velük sem fog semmi rossz dolog történni. De egyszer csak a videó véget szakadt. Csak egy nagy csattanás hallatszott, aztán néma csend.

Elég volt egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség. Daria, az autóvezető lány elvesztette az uralmat az autó felett. Leszaladt az útról és teljes sebességgel, frontálisan egy fának ütközött.

Rövid idő múlva két ismeretlen féri érkezett a baleset helyszínére, akik azonnal értesítették a rendőrséget, mentőket, de már túl késő volt. Sofija a baleset helyszínén életét vesztette, Daria pedig az ütközést túlélte, azonban a úton a kórház fele belehalt a sérülésekbe. Amit a kamerával rögzítettek, az követőiket is sokkolta.

A következő orosz nyelvű videófelvételen, a két fiatal lány életének utolsó tragikus pillanatai láthatóak:

Újra és újra fel szeretnénk hívni a figyelmét mindenkinek erre a veszélyre! Tilos ittasan vezetni, a volán mögött alkoholt fogyasztani és mobiltelefonozni! Nemcsak a tettesre nézve életveszélyes, hanem ártatlan emberek is áldozatául eshetnek ennek a felelőtlenségnek! Ezt mindannyian jól tudjuk, de sajnos a valóság egészen mást mutat! Sofija és Daria most az életével fizetett. De mindenkinek az élete ott van a saját kezében, nem érdemes kockáztatni néhány perc hírnév miatt!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏