A 16 éves lánynak „barátai” kisütötték az agyát extasy tablettával… alig hiszem el, hogy néz ki most!

Amy Thomson, egy egészen helyes, 16 éves skóciai lány, aki szeret barátaival lógni, az iskolában is nagyon népszerű volt, sok “barátja” volt. Nemsokára érthető lesz, hogy a barát szó miért került idézőjel közé. A tini lány 16 éves koráig semmilyen drogot nem fogyasztott, de élete teljesen megváltozott, amikor barátai elhívták egy buliba.

Amikor találkozott barátaival a buliban, egy ideig csak beszélgettek. Aztán valaki felkínált neki egy átlátszó, fehér port tartalmazó kapszulát, de azt mondták neki, hogy nem kell aggódnia, ez csak extasy tabletta, amitől jobban fogja érezni magát.

Amy és három másik barátja meggondolatlanul lenyelték a tablettát, de ezután drámai jelenet következett: Amy összeesett és eszméletlen állapotba került. Azonnal mentőt kellett hívjanak.

Amy három másik barátja szerencsésen megúszta, viszont Amy kóbába került és agya súlyoson megkárosodott. Szülei azt remélték, hogy Amy hamarosan helyrejön és ugyanolyan vidám, jókedélyű lesz, mint amilyen előtt volt.

De amikor Amy felébredt, már nem ugyanaz a személy volt, mint előtte. Alig tud beszélni, hisztirohamai vannak és körülbelül úgy viselkedik, mint egy két éves. A legrosszabb azonban, hogy járni sem tud, ezért kerekesszékbe került. Az extasy tabletta a szó szoros értelmében kisütötte Amy agyát és most csak nagy nehézségek árán tud beszélni.

Amy állapotáról készült videófelvétel körbejárta az egész internetet és megmutatja, hogy mit tett egyetlen tabletta a tinédzser lánnyal.

Két nőt és egy férfit már letartóztattak. A rendőrség úgy véli, hogy ők adták ezt a szörnyű gyógyszert a kiskorú lány kezébe.

De Amy szüleit ez egyáltalán nem érdekli. Ők csak azt szeretnék, hogy lányuk ismét a régi legyen. Amy esete egy figyelmeztetés is lehet mindazok számára, akik drogot fogyasztanak. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy ehhez hasonló eset soha többé ne forduljon elő!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏