A 19 éves lány megosztott néhány bikinis képet. De ami a köldöke és a combjai között nő, fejek fordulnak meg utána.

Amikor Ciera Swaringen szülei (mindketten Észak-Karolinából) először tartották karjukban a lányukat, hatalmas sokkot kaptak: a baba bőrét sötét foltok borították.

anyajegyek1

anyajegyek2

Cierát veleszületett Festéksejtes anyajeggyel diagnosztizálták. Emiatt – melynek előfordulási aránya egy az 500.000-hez – az egész testét májfolt és anyajegy borítja. A legnagyobb egybefüggő terület a combjai és a köldöke között található. Az orvosok azt mondják, hogy ezek nem veszélyesek a bőrére, és ahhoz pedig túl sok van, hogy eltávolítsák. “Folyamatosan növekszik, és mindig kapok újakat” mondta Ciera.

anyajegyek4

A szülei imádattal úgy hívják a foltokat: “angyal csók.” De kint nyilvánosan az emberek gyakran megbámulják Cierát, vagy akár zaklatják őt.

“Emlékszem, hogy egy fiú nevetett rám az iskolabuszon és úgy hívott:” dalmata” mesélte  Ciera. “Ez tényleg mardosta az önbizalmam. Annyira fiatal voltam és mindig úgy éreztem, annyira különbözök a többi gyerektől, mintha valami baj lenne velem. ”

anyajegyek3

Más gyerekek is sértegették, nem ritka volt ez a mondat: “Piszkos vagy, menj zuhanyozz le!” De amikor Ciera egy kicsit idősebb lett, nem hagyta, hogy ezek a szörnyű megjegyzések megkeserítsék az életét.

“Az idő múlásával megtanultam, hogy az emberek azért bámulnak, és azért mondanak szörnyű dolgokat, mert nem úgy néznek ki, mint én” mondta Ciera. “Nagyon büszke vagyok arra, hogy különbözök másoktól! Mindannyiunkban van valami furcsa, akár külsőleg, akár belsőleg.”

anyajegyek5

Ez az erős és gyönyörű fiatal nő megannyi nőt inspirált. Ciera büszke arra ahogy kinéz, és megosztott néhány bikini fotót is!

Mindenkinek joga van arra, hogy a jól érezze magát a saját bőrében.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏