A 30 éves anyuka vibrátort tett kisbabája szájába… az ok minden szülőt felháborít!

Ettől az oroszországi esettől a világ minden táján megdöbbentek a szülők. Amikor Ekaterina Karimova kisbabája sírni kezd, akkor édesanyja vibrátort tesz a szájába, amitől a gyerek megnyugszik. Az édesanya annyira meg volt győződve, hogy helyesen cselekszik, hogy még videófelvételt is készített, és ezzel dicsekedett az instagramon.

Нашли вот такую страничку в Инстаграмм : молодая мамаша , суёт в рот младенца “резиновый член” рядом разбросаны презервативы ….. и это кажись не вся картина . Лишить такую родительских прав !! ??????❕⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️#almaty #astana #aktau #atyrau #новости#москвасити #россия #девушка #carskz #москва #смех #КАЗАХСТАН #пара#универ #семей ##актау #атырау #караганда #доставка #утро#музыка #актобе #ент #школа #тараз #interesno_kaz #kz

A post shared by Дружная ИнстаСемья (@100baksoff) on

A videófelvétel azonban óriási felháborodást keltett az interneten, a fiatal anyuka pedig rengeteg szidalmazést és fenyegetést kapott más szülőktől: “Azonnal el kell venni tőle a kisbabát”, “Élete hátralevő részét pszichiátrián kellene töltse”, írták a kommentelől. Az orosz nő azzal próbált védekezni, hogy valami különleges dolgot akart adni a babának, és volt otthon egy vibrátorja, ami nem sokat volt használva.

A hatóságok tisztában vannak azzal, hogy egy ilyen édesanya nem nevelhet gyermeket, ezért az édesanyát pszichiátriai kórházba szállították, ahol személyiségzavart állapítottak meg az orvosok. Maga az édesanya is elismeri, hogy hiba volt megszülni a gyermeket, aki nem is rá hasonlít és azt állítja, hogy csak egy “baleset” miatt esett teherbe.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏