loading...

A 45 éves férfi heréje beleszorult ebbe a székbe. Az IKEA válasza erre a Facebookon mindenkit megnevettetett.

A norvég Claus Jørstad egy Marcus fantázianevű IKEA-kisszéket vásárolt, mert térdfájdalmai miatt az orvosa azt javasolta, hogy ülve zuhanyozzon. Eközben a legfurcsább szerencsétlenség történt vele: amikor fel akart állni, hogy befejezze a zuhanyozást, rájött, hogy egyik heréje becsusszant a lukba, majd a meleg víz hatására megduzzadt és beragadt.

45eves1

“A mobiltelefon a mosdókagylón volt, túl messze, hogy elérjem. Fogalmam sem volt, hogy a fenébe fogom kiszabadítani magam ebből a káoszból.” Claus megírta a kínos helyzetét az IKEA Facebook oldalán. “Már ütöttem a fejem a falba. Próbáltam, újra és újra kiszabadítani a koronaékszereimet. Sikertelenül. ezután elfogyott a meleg víz. És nagyon hideg volt a zuhany alatt. Nagyon hideg.”

45eves2

A jéghideg víz valamennyire… uhh… zsugorodáshoz vezetett és ez lehetővé tette a férfinak, hogy kiszabadítsa magát a piros műanyag börtönből, amely nem több, mint egy szelíd “puff”. Miután Claus közvetítette megrázó élményét a bútor cég Facebook oldalán, a svéd cég egy készséges bocsánatkéréssel válaszolt, valamint adtak néhány jó tanácsot: “Azt javasoljuk, hogy távolítsa el a széket a zuhanyzóból és helyezkedjen el rajta egy megfelelőbb pózban, kényelmesebb ruhában. Talán a jövőben meglehet, hogy jobb ha a széket arra használja, hogy bemutat rajta egy szép virágot.”

45eves4

Claus megértette a tanácsot, és többet nem használta a széket a zuhany alatt. Legalább még mindig tud nevetni a szokatlan balesetén!

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?