loading...

A 64 dekásan született kisbabát az orvos el akarta vetetni. 1 év múlva ezt a képet küldte az édesanya a doktornak

A terhességének 20. hetében megszülte a nem több, mint 64 dekás gyermekét az amerikai Mhairi. Az orvosa többször arra biztatta,hogy vetesse el , azaz hajtsanak végre terhesség megszakítást, mivel az orvos szerint a baba életképtelen, és el fog hunyni. Paul ,és felesége azonban hajthatatlan volt, és úgy érezték, hogy a kis Morris – ez lett a neve – igenis erős, és túl fogja élni a megpróbáltatásokat.

Ahogy betöltötte 20. terhességi hetét, már majdnem átlépte a második trimesztert, és ekkor született meg Morris 64 dekával, és 35 centiméterrel.

64432kasa234baba

Majd 1 év elteltével az édesanya ezt a képet küldte el az orvosnak, amivel arra szerette volna felhívni az orvos figyelmét, hogy tévesen ne állítson fel olyan diagnózisokat, amelyben arra biztatja az édesanyákat, hogy vetessék el a gyermeküket, mert mint ahogy a kép is mutatja, az ő esetében is óriásit tévedett, és most egy értékes élet veszett volna kárba, ha rá hallgat.

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?