A 64 éves nőnek fogalma sem volt róla, hogy mi növekszik a vállán. Amikor a macska kezdett furcsán viselkedni, hirtelen észhez kapott!

Tom egy kis, fekete-fehér mintás macska. Amikor kicsi volt, ő kint várt Sue McKenzie ajtajánál az esőben. A férje nem akarta beengedni az állatot. Sue viszont beengedte, és adott neki egy szelet sózott marhahúst. Azóta Tom vele él. Sue 20 évvel később hihetetlenül hálás lett ezért a napért!

furcsa-betegseg1

Tom független és távolságtartó cica volt. Ritkán keresett kapcsolatot az emberekkel, és sokkal inkább otthon érezte magát a természetben. De egy nap a viselkedése gyökeresen megváltozott.

furcsa-betegseg3

Ezen a napon Tom követte a 64 éves nőt mindenhova. Valami különös történt mindig, amikor Sue leült! A macska azonnal ráugrott és folyamatosan megérintette a mancsával a jobb vállát, és a nyakát, miközben nyávogott.

furcsa-betegseg5

Sue kezdett aggódni az ő szőrös barátja miatt és két hét után elvitte az állatorvoshoz az idegesítő új szokása miatt. De az állatorvos megállapította, hogy Tomnak semmi baja. Ő makkegészséges. Később, amikor újra otthon voltak, ő továbbra is folytatta a furcsa viselkedését.

furcsa-betegseg6

Sue hirtelen észhez kapott. Talán Tom megpróbál elmondani neki valamit? Ekkor megérintette a vállát, és érezte, hogy ott egy csomó. Sue elment vele az orvoshoz, és ő közvetlenül a kórházba küldte. Ott az orvosok Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála. Van egy daganat a vállán!

furcsa-betegseg2

Megoperálták, és kemoterápiás kezelést kapott. Egy évvel később a kétszeres nagymama legyőzte a rákot! “Nagyon köszönöm Tomnak” mondja, “Tomnak újra visszatért a régi távolságtartó viselkedése.”

furcsa-betegseg4

Soha ne vegyük félvállról kedvenceink jelzéseit! Ha Tom hőstette téged is megmosolyogtatott, oszd meg a történetet az ismerőseiddel!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏