A buszsofőr lát egy férfit, egy 3 éves kisfiúval felszállni. Amikor meglátja a lábukat, borzongás fut végig a hátán.

Tim Watson, San Franciscótól nem messze dolgozik, mint buszsofőr. Egy nap egy fiatal férfi és egy 3 éves kisfiú szálltak fel a buszra, majd leültek az utolsó sorban. Timnek volt egy rossz érzése, amikor meglátta a kicsit sírni. Aztán hirtelen beugrott neki: a gyermek úgy néz ki, mint a rendőrség által leírt kisfiú, akit egy órája raboltak el a könyvtárból. De ahhoz, hogy teljesen biztos legyen a dolgában, és ne veszélyeztesse a gyermek életét semmilyen módon, Timnek ki kellett ötleni egy briliáns tervet.

busz-sofor1

Megállt a busszal, és megkérdezte az utasokat, hogy bármelyikük látott e egy hiányzó hátizsákot. Végig ment a buszon az utasok között, és végig kérdezett mindenkit. Amikor a férfihez és a kisfiúhoz ért, nézte a lábukat: akárcsak az eltűnt 3 éves fiúnak, kék nadrágot, és piros szandált viselt! Miközben úgy tett, mintha továbbra is keresné a “hiányzó csomagot”, a buszvezető titokban szólt a rendőrségnek.

busz-sofor3

A rendőrség már várta a buszt a következő megállóban. Ahogy az utasok leszálltak a buszról, a gyermek biztonságba került, a gyermekrablót őrizetbe vették. Hála a buszsofőr gyors intézkedésének sikerült a szörnyű helyzetet elkerülni.

busz-sofor2

A kétszeres apa, Tim Watson egyszerűen megkönnyebbült: “Lehetett volna az én gyermekem is, akit elraboltak … Azt tettem, amit minden apa tenne ilyenkor.”

Egy videó a történetről:

https://www.youtube.com/watch?v=H0OZW4m9vgE

 

Oszd meg a történetet ismerőseiddel!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏