A család kutyája a vízhez csalja az apát. Amit ott látott, attól teljesen összeomlott.

Alexander Kenney (Coffs Harbour, Ausztrália) egy kisfiú, akinek van egy saját őrangyala. De ez négy lábon fut!

2015. Szeptemberében A Kenney család ellátogatott egy barátjuk tulajdonában lévő ingatlanba, ahol a kis Alexander észrevétlenül beleesett a víztározóba. A majd két éves kisfiú elvesztette az eszméletét, és úszott arccal lefelé a vízen, amikor a család staffordshire terrierje, Leala utána ugrott, hogy megmentse őt. Mivel nem tudta kihúzni, az ázott kutya rohant vissza a házba, és ugatott, mint egy őrült David Kenneynél, Alexander apjánál.

vizhez-csalja6

vizhez-csalja5

Leala elvezette Davidot a vízhez, ahol látta, hogy az élettelen fia úszik lefelé. Az apa sokkot kapott. 27 percig próbálta újraéleszteni a fiát, amíg a mentők megérkeztek. Alexander helikopterrel repült a legközelebbi kórházba (Brisbane), ahol az orvosoknak mesterséges kómába kellett helyezniük Alexandert. “Az orvosok azt mondták, készüljünk fel, hogy a fiúnkat nem vihetjük haza, és ha magához is tér, valószínű valamilyen agyi károsodást fog szenvedni” emlékszik vissza Alexander anyja, Lisa Brockbank. “Egy szülő szempontjából, ez nem lehetne sokkal rosszabb.”

vizhez-csalja3

Mindössze 48 óra múlva a kis harcos mindenkit ámulatba ejtett: Alexander felébredt a kómából és elkezdett lélegezni magától. Az orvosok nem tudták elhinni, hogy milyen gyorsan magához tért a gyermek. “Csodálatos, hogy ilyen hamar felébredt” mondta az anyja. És senki nem tudta elfelejteni Leala kutya hősies tettét!

vizhez-csalja4

A két éves hazatért családjához és nem maradt maradandó sérülése. Leala nagyon boldog volt, hogy újra játszhat a legjobb barátjával. “Leala nélkül ma nem lenne velünk a kisfiúnk…” mondta Alexander anyja.

vizhez-csalja2

Micsoda egy bátor négylábú hős! Hála a kutya ösztöneinek, David Kenney és Lisa Brockbank a szeretett fiukat a karjaikban tarthatják.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏