loading...

A felesége meghalt 83 évesen. De amikor pár nappal később keresztül lépett a csekk-füzetén, talált valamit, ami egyenesen a szívéig hatolt.

Jimmy és Billie Breland (Mississippi, Amerika) házassága nagyon boldog volt. A pár még 60 év után is kölcsönös, mély szerelemmel viszonyult egymáshoz. Jimmy már 40 éve baptista lelkész volt a helyi egyetemen, Billie pedig egy iskolai tanár.

De 2015 januárjában Billie egészsége romlani kezdett. Jimmy a kórházba költözött Billie-vel, hogy mellette tölthessen szinte minden pillanatot. De végül, 83 évesen Billie elhunyt.

Két nappal később, Jimmy a szeretett elhunyt felesége holmijait rendezte, amikor rátalált a csekk-füzetére. A barátai és a családja szerint, Billie emlékeztetőket írt rá magának és lehetett találni belőlük az egész házban. És itt volt egy Billie jegyzeteiből, legalábbis Jimmy azt hitte először.

Ez volt az a néhány sor, amit Billie választott, hogy majd elmond élete végén a férjének – amit neki szánt, hogy olvassa el, amikor elmegy:

“Kérlek, ne sírj, mert meghaltam! Mosolyogj, mert éltem! Tudd, hogy én egy boldog helyen vagyok! Tudd, hogy fogunk még találkozni! Ott találkozunk!”

Ezek az egyszerű szavak mélyen megindították a szerető férjét és megnyugvást kapott a veszteség pillanatában.

Miután unokák megosztották, az emberek egyszerűen nem tudták abbahagyni az olvasását. Már megosztották több, mint 1800-an.

Ki ne szeretne egy ilyen szerelmet, amely egy életen át tart, sőt még azon is túl!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?