A férfi nem tudta miért viszik be a rendőrségre… de aztán meglátta, hogy a rendőrők mit tesznek vele.

New York belvárosában él egy Bobby nevű hajléktalan ember, aki az utcán koldul, zord időben pedig a hidak alá menekül.

Egy nap találkozott Aaron Page nevű rendőrtiszttel, aki megkérdezte tőle, hogy mit tehetne annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyítse az életét. Bobbynak ebben a pillanatban egy forró zuhanyra és egy fodrászra lett volna szüksége.

Bobby elcsodálkozott, amikor Aaron egy kis gondolkodás után azt mondta neki, hogy másnap menjen be a rendőrségre. Másnap reggel a hajléktalan férfi elment a megadott címre, abban a reményben, hogy hátha adnak neki egy csésze kávét, ami egy kicsit felmelegíti.

De soha nem hitte volna, amit a rendőr tett vele. Amikor Bobby megérkezett, a rendőr segített levetni a legyengült férfiról a piszkos ruhákat.

Lehetővé tette számára, hogy ameddig csak akarja, élvezhesse a forró zuhanyt, majd zuhanyozás után tiszta ruhába öltözhetett.

Bobby nagyon elégedett volt ezzel a wellness kezeléssel.

Milyen kevés erőfeszítés kell ahhoz, hogy valakivel jót tegyünk. Csak egy kis emberségre, és egy hatalmas szívre van szükség. Nemcsak arról van szó, hogy a hajléktalan férfi végre lezuhanyozhatott és megnyiratkozhatott, de egy kis szeretetet is érezhetett és most már tudja, hogy számíthat az embertársaira. Jó tudni, hogy vannak még jó emberek!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏