A férfiak bevallották, miért kedvelik jobban az idősebb nőket

Általánosságban elmondhatjuk, hogy legtöbbször a férfi az idősebb egy kapcsolatban. De nem mindig. Sőt! Sok olyan férfi van, aki jobban kedveli a stabilitást, az érettséget, a mély beszélgetéseket, és ehhez kétségkívül egy idősebb nő a tökéletes partner.

A Xsense-nál most bemutatjuk, hogy mik a leggyakoribb indokok, amik miatt a férfiak úgy döntenek, hogy a fiatal lányok helyett inkább egy idős, tapasztalt nő mellett kötelezik el magukat.

Az idősebb nők mellett nagyobb a biztonságérzet.

A hátuk mögött álló évek tapasztalatainak köszönhetően az idősebb nők általában magabiztosabbak, egyértelmű céljaik vannak, és ezért mindig „északra mutatnak”, míg a fiatalabb lányok sokszor csak sodródnak az élettel, és keresik az izgalmat, a céljaikat.

Sokkal többet tudnak az életről.

Ennek köszönhetően pedig a náluk fiatalabb férfiakat is arra ösztönzik, hogy tanuljanak és új tapasztalatokat szerezzenek, és segítenek helyes ösvényen tartani őket.

Más szempont szerint nézik a dolgokat.

Egy idősebb nő teljesen másképp áll az élethez, és a különböző dolgokhoz, mint egy fiatal. Az érettségüknek köszönhetően pontosan tudják, hogy mit akarnak, és a felmerült váratlan helyzetekre is sokkal könnyebben találnak megoldást. Egy idősebb nő esetében a férfiaknak nem kell találgatniuk, hogy vajon mit akarhat a nő, mert a nő ezt mindig egyenesen a tudtára adja majd. Ez segít, hogy mélyebb és megértőbb kapcsolatot alakítsanak ki egymással.

Sokkal magabiztosabbak, és általában függetlenek.

Soha nem kérnek engedélyt senkitől-semmire, és ritkán érdekli őket, hogy mit gondolnak róluk mások. Épp ellenkezőleg: jól érzik magukat a bőrükben, és senkinek nem engedik, hogy befolyásolhassa őket ebben.

Érettebbek az érzelmeik.

Egy idősebb nő tudja, hogyan kell szembenézni egy nehézséggel anélkül, hogy konfliktusba vagy drámába bonyolódna. Ez nagyban megkülönbözteti a fiatal lányoktól, akik általában mindenre hevesen reagálnak, ezzel fölösleges problémákat szülve.

Sokkal közelebb áll az érdeklődésük a férfiakéhoz.

Egy idősebb nőt már kevésbé érdekelnek a divatvilággal kapcsolatos hetente jelentkező újdonságok, vagy az, hogy épp mi a trend a közösségi oldalakon. Érdeklődési körét tekintve egy idősebb nő sokkal közelebb áll a férfiak gondolkodásához, ennek köszönhetően pedig könnyebben találnak például közös hobbit vagy szórakozási lehetőséget, ami tulajdonképpen betonbiztossá képes tenni a kapcsolatukat.

Mélyebbek a beszédtémáik.

És ez sokkal élvezetesebbé és érdekesebbé teszi a férfi számára a beszélgetést. Az idősebb nők élettapasztalata lehetővé teszi, hogy olyan témákat is megismerjenek, amit a fiatal lányok legtöbbször nem, és ennek köszönhetően sokkal több olyan dologról képesek beszélni vagy éppenséggel értelmesen vitatkozni, ami a férfiakat is érdekli.

Pénzügyi szempontból is függetlenek.

Mivel sokkal több idejük volt a pénzügyi függetlenségük és stabilitásuk felépítésére, ezért sokkal nagyobb bizalmat tudnak teremteni a pénzügyi biztonságot kereső férfiakban.

Nem minden férfi akar gyereket nevelni.

És bár kegyetlenül hangzik, de sokszor ez az oka annak, hogy a férfiak az idősebb nőket részesítik előnyben, mivel ezek a nők már legtöbbször felneveltek egy gyermeket, akit útnak is indítottak az életben.

Az anya szerep.

Bár kissé zavarosan hangzik, de igen, sok férfi azért keresi az idősebb nők társaságát, mivel védelmet és gondoskodást szeretnének tőlük kapni, épp mint egy édesanyától. Fontos leszögezni, hogy nem minden nő áll készen egy ilyen kapcsolatra, még az idősebbek között sem.

A férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út.

Sokan mondják, hogy az „éhes” szerelem nem tart sokáig, és lehet is benne valami. A legtöbb idősebb nő tudja, hogyan mozogjon a konyhában, képes kulináris különlegességekkel kedveskedni a párjának, a férfiak számára pedig ez roppant vonzó tud lenni egy nőben.

Egyetértesz a listán összegyűjtött pontokkal? Mit gondolsz az idősebb nő – fiatalabb férfi kapcsolatokról? Meséld el nekünk hozzászólásban!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏