loading...

A fiatal nő évek óta gyilkolássza az állatokat. A lány hirtelen halálát most éljenezve ünneplik!

A 27 éves Melania Capitan nevű fiatal lánynak volt egy nagyon ellentmondásos szenvedélye: szenvedélyes vadász volt, és az évek során számtalan állatot ölt meg, puszta szórakozásból. A fényképeken büszkén pózolt az elejtett vadakkal, és a vadászás során szerzett tapasztalatait mindig megosztotta az interneten. Egy külön blogot is indított erre a célra.

Nem kérdéses, hogy sokan kedvelték a fiatal lányt, hiszen Melaniának több mint 10.000 rajongót sikerült összegyűjtenie a szociális hálózaton, azonban a környezetvédők, a zöldek élesen megtámadták, megfenyegették, és egyesek a halálát kívánták.

Una pasión, inexplicable con palabras.

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A több mint 3000 sértő és fenyegető üzenet miatt, 2016-ban Melania a rendőrséghez fordult segítségért. A rendőrség azonban nem sokat tudott segíteni, hiszen nehéz volt annyi személy fenyegetését törvényesen kezelni.

Nem sokkal ezután a fiatal lányt holtan találták otthonában – nyilván öngyilkos lett, mivel nem tudott együtt élni az állandó fenyegetéssel, – mesélték barátai.

El primero de la temporada 2016

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

Melanie családja elborzadt, és vádolják az online zaklatókat, akik miatt ilyen tragikus döntést hozott. Eközben sokan örülnek a halálának és továbbra is gúnyos megjegyzéseket tesznek az interneten, mint például: “Egy szivességet tettél az emberiségnek, viszlát!”, “A pokolba kerültél te pszichopata!”, mások egyszerűen csak annyit írtak, hogy “Karma”.

Buenas noches !?? zzzz #weimaraner #amoresperros #love #minihunters

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A spanyol vadászati egyesüsület elnöke pert fog indítani azok ellen, akik Melaniát halállal fenyegették.

“Siempre es el momento apropiado para hacer lo que es correcto.” #leupold #hornady #womanhunter #bergara

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A szenvedélyes vadászat valóban egy olyan dolog, amelyen lehet vitatkozni, de ha valaki annyira kétségbeesik, hogy öngyilkos lesz, ez nem ok arra, hogy tiszteletlenül gúnyolódjunk vele!

forrás

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?