A fiatal nő évek óta gyilkolássza az állatokat. A lány hirtelen halálát most éljenezve ünneplik!

A 27 éves Melania Capitan nevű fiatal lánynak volt egy nagyon ellentmondásos szenvedélye: szenvedélyes vadász volt, és az évek során számtalan állatot ölt meg, puszta szórakozásból. A fényképeken büszkén pózolt az elejtett vadakkal, és a vadászás során szerzett tapasztalatait mindig megosztotta az interneten. Egy külön blogot is indított erre a célra.

Nem kérdéses, hogy sokan kedvelték a fiatal lányt, hiszen Melaniának több mint 10.000 rajongót sikerült összegyűjtenie a szociális hálózaton, azonban a környezetvédők, a zöldek élesen megtámadták, megfenyegették, és egyesek a halálát kívánták.

Una pasión, inexplicable con palabras.

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A több mint 3000 sértő és fenyegető üzenet miatt, 2016-ban Melania a rendőrséghez fordult segítségért. A rendőrség azonban nem sokat tudott segíteni, hiszen nehéz volt annyi személy fenyegetését törvényesen kezelni.

Nem sokkal ezután a fiatal lányt holtan találták otthonában – nyilván öngyilkos lett, mivel nem tudott együtt élni az állandó fenyegetéssel, – mesélték barátai.

El primero de la temporada 2016

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

Melanie családja elborzadt, és vádolják az online zaklatókat, akik miatt ilyen tragikus döntést hozott. Eközben sokan örülnek a halálának és továbbra is gúnyos megjegyzéseket tesznek az interneten, mint például: “Egy szivességet tettél az emberiségnek, viszlát!”, “A pokolba kerültél te pszichopata!”, mások egyszerűen csak annyit írtak, hogy “Karma”.

Buenas noches !?? zzzz #weimaraner #amoresperros #love #minihunters

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A spanyol vadászati egyesüsület elnöke pert fog indítani azok ellen, akik Melaniát halállal fenyegették.

“Siempre es el momento apropiado para hacer lo que es correcto.” #leupold #hornady #womanhunter #bergara

A post shared by Mel Capitan Hunter (@melct24) on

A szenvedélyes vadászat valóban egy olyan dolog, amelyen lehet vitatkozni, de ha valaki annyira kétségbeesik, hogy öngyilkos lesz, ez nem ok arra, hogy tiszteletlenül gúnyolódjunk vele!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏