A halálos beteg kutya elkíséri gazdáját az esküvőjére… Ami az oltár előtt történt, attól csorogtak a könnyek!

Kelly O’Connell, az amerikai Colorado államban életének legboldogabb napját ünnepelte – az esküvőjét. Természetesen erről a fontos ünnepről nem maradhatott le legjobb barátja sem, Charlie, az idős labrador. A mindössze 19 éves fiatal nő, ezt a fekete labradort még kislány korában ajándékba kapta. Tél volt, ezért egy kosárban tartotta a kiskutyát, hogy meg ne fázzon. Azóta felnőttek és a kutya megöregedett. Sajnos most a kedvenc négylábú családtag agydaganatban szenved. Kelly pedig tudja, hogy már nem fog sokáig élni.

k1-8-800x533

“Tulajdonképpen mi azt terveztük, hogy az esküvő előtt végső búcsút veszünk a beteg kutyától és az állatorvossal véglegesen elaltatjuk,” mesélte Kelly. “Nem akartuk, hogy tovább szenvedjen. De aztán hirtelen jobban lett. Mintha azt szerette volna, hogy Ő is ott lehessen az esküvőn.” Hamarosan eljött a nagy nap, és a négylábú barát az oltár elé kísérte a menyasszonyt.

k2-9-800x533

A ceremónia után a kutya egyből rosszul lett és annyira elgyengült, hogy járni sem tudott. Ekkor, Kelly testvére Katie, az egyetlen koszorúslány ölbe vette a közel 40 kilogrammos kutyát.

k3-8-800x533

Ezután a menyasszony is odament a beteg kutyához, átölelte, majd szőrös pofijára egy nagy puszit is adott, majd ezt suttogta neki: “Sikerült, megcsináltad, ügyes voltál!”. Minden vendég könnyes szemmel nézte ezt a jelenetet: tudták, hogy ez lesz az utolsó pillanat, amikor Kelly együtt lehet a legjobb barátjával.

k4-8-800x534

Egy héttel később Charlie békésen eltávozott. Ami maradt, 15 év tele szép emlékekkel, csodálatos együtt eltöltött pillanatok a kutyával – és végül ez a nagyon különleges és értékes esküvői fotó. “Charlie jelentett mindent nekem ezen a világon, ő volt az egyetlen igaz barátom,” mesélte Kelly. “Amikor ránézek ezekre a képekre, látom, hogy mennyire boldogan nézett rám. Bár sokszor kétségbe vonta, amiért túl sokat vártam erre a napra, mert ez túl sok volt neki. Azt hiszem, hogy Ő is mindenképpen részt akart venni ezen a fontos napon és menyasszonyként is látni akart engem.”

k5-8

Ezek az esküvői képek tele vannak érzelmekkel, de az is látható, hogy mennyire szerette a kutya a gazdáját. Milyen jó, hogy ilyen csodálatos időt tölthettek el együtt. Nyugodjék békében, Charlie!

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?