A házaspár hozzáfogott a felújításhoz, de a fürdőszoba tapétája alatt furcsa meglepetés várt rájuk

A fiatal házaspár vesz egy új házat és talál benne valami titokzatos és furcsa dolgot, amit még az előző tulajdonosok hagytak hátra. Pontosan így szoktak kezdődni a horrorfilmek is, ám mint kiderült, a valóéletben is történnek hasonlók.

A fiatal Wilds család egy 1969-ben épült házat vásárolt, majd úgy döntöttek, hogy felújítják kicsit. A fürdőszobához érve azonban kellemetlen meglepetés érte őket az előző tulajdonosoktól. Christina Wilds egy TikTok videót is készített melyben megmutatta, hogy a fürdőszoba régi tapétáját leszedve kiderült, hogy az egész szoba falát tükrök borítják.

A videóban Christina férje kérdezi, hogy mit talált a fürdőben, mire a lány azt válaszolta, hogy a tapéta alatt az egész szoba falát tükrök borítják. Bár a felfedezés enyhén szólva is furcsának és titokzatosnak tűnik, az ifjú házasokat nem ijesztette meg és folytatták a felújítást.

Az előző tulajdonosok egyszerűen a tükrökre ragasztották a tapétát.

Sosem gondoltuk volna, hogy tükröket fogunk találni a tapéta alatt. A ház korábbi tulajdonosai körülbelül 10 évvel ezelőtt elhunytak, így senki nincs, akit megkérdezhetnénk a fürdőszoba mivoltáról – mesélte a pár.

Íme a teljes videó a titokzatos fürdőszoba felfedezéséről.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏