A köröm formája rengeteg dolgot árulhat el az emberről – A tiednek milyen alakja van?

Rengeteg elmélet van azon dolgokról, melyek képesek felfedni személyiségünk legtitkosabb részeit. A kézírás, a kézfogás, hanglejtés, szemszín és még sorolhatnánk. De azt tudtátok, hogy állítólag a körmök formája is nagyon sokat el tud árulni a tulajdonosáról? Amennyiben téged is érdekel, hogy milyen rejtélyeket fedhet fel rólad, akkor tarts velünk. Nem árt természetesen előtte megnézni, hogy milyen formájú körmöd van, és a megfelelő számút elolvasni. A kérdés már csak az illik-e rád a leírás?!

1, Hosszúkás

A hosszú körömággyal rendelkező emberek óriási kreativitással és gazdag fantáziával rendelkeznek. Ezenkívül romantikusak és szeretnek társaságban lenni. Noha nem keresik a lehetőséget, hogy a figyelem középpontjában legyenek kétségtelen, hogy zseniális és vidám hangulatot tudnak maguk köré teremteni. Szinte mindenkivel szót értenek legyen fiatal, idős, nő, férfi. Ha belefognak valamibe azt 100%-os elszántsággal véghez viszik.

2, Széles

A széles körmű embereket nagyon érzelmesnek találják, akik mindig jót akarnak a barátaiknak, családjuknak. Kegyetlenül őszinték, és nem félnek mások szemébe mondani a véleményüket legyen az negatív avagy pozitív. Úgy vélik az igazságnál nincs jobb még akkor sem, ha az a másik félnek fájdalmat okoz. Rengetegen értékelik ezen tulajdonságukat. Tudják, hogy mit akarnak az élettől és mindent meg is tesznek, hogy elérjék céljaikat.

3, Kerek

A kerek körmökkel rendelkező emberek senkit sem akarnak utánozni, ami annak a jele, hogy szeretnének egyediek lenni. Soha nem erőszakoskodnak, mindig mindent kedvességgel és önzetlenséggel érnek el. Óriási harmóniában vannak saját magukkal, amitől kiegyensúlyozottak. Nyugodt természettel rendelkeznek, akik elégedettek mindennel, amit az élet adott nekik. Nagyon szeretnek racionális és logikus döntéseket meghozni, s ilyenkor hajlamosak elnyomni az érzelmeiket. Nincs túl sok barátjuk, viszont akik vannak azok jóban-rosszban kitartanak mellettük.

4, Négyszögletű

Ezek a személyek hatalmas kitartással rendelkeznek és még attól sem rettennek meg ha kockáztatniuk kell. Született vezetők, akik minden üzleti ügyet nagyon komolyan vesznek. Ki nem állhatják a zűrzavart és a felfordulást. Saját otthonukban is rend uralkodik. Minden emberrel tisztelettel bánnak, ám folyton résen van, hogy felmérje mások szándékait. Pontosan emiatt nem könnyű őket megtéveszteni. A hétköznapokban, mikor épp nem munkáról van szó, nagyon szórakoztató személyek, akiknek mind a család, mind a barátok fontosak.

5, Háromszög

Ezzel a körömformával általában a zsenik rendelkeznek. Akiknek ilyen azok ötletesek, kreatívak és mindig a tökéletességre törekszenek. Eredeti valamint átlagon felüli elképzeléseik vannak bármiről is legyen szó. E tekintetben messze az átlagos emberek előtt járnak. Nincs szükségük arra, hogy 25-ször megrágjanak valamit, hanem a lehető leggyorsabban hoznak meg döntéseket. Ennek hála sokkal hamarabb el tudják érni céljaikat.

6, Mandula

A mandula körmű emberek nagyon őszinték. Szeretnek emberekkel foglalkozni, s ott vannak barátaik mellett, ha szükségük van rájuk. A körülményektől függetlenül mindig felajánlják a segítségüket és támogatásukat. Törekszenek arra, hogy mindig minden körülmények között az igazat mondják. Nem félnek szembenézni a nehézségekkel, és minden akadályt elhárítanak, ami csak az útjukba kerül.

7, Aszimmetrikus köröm

Az aszimmetrikus körmökkel rendelkező emberek tele vannak ambíciókkal. Nagyon szorgalmasak és nem félnek a kihívásoktól. Keményen megdolgoznak azért, hogy álmaikat és céljaikat megvalósítsák. Individualisták, akik képesek alkalmazkodni szinte minden helyzethez. Mások inspirálónak tartják őket, ami sokat segít a célok elérésében. Munkatársaik, barátaik értékelik a szorgalmukat és szeretnek a társaságukban időzni.

Neked milyen a körmöd formája?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏