A koronavírus miatt be kellett zárnia, egy év alatt “OnlyFans” milliomos lett

A koronavírus járvány nagyon sok embert életét keserítette meg. Voltak, akik elveszítették munkájukat, otthonukat, jövedelmüket. Akadtak, akik különböző adomány csoportokban voltak kénytelenek ételt, ruhát vagy épp munkát kérni. Míg hazánkban “csak” pár hete szünetel a szolgáltatók munkája addig a bizonyos országokban ez az állapot már hónapok óta tart. Így sajnos jelentős mennyiségű bevételtől estek el, ami komoly anyagi problémákba sodorta őket.

A 32 éves édesanya, Gracey Kay is fodrászként dolgozott a pandémia előtt, ám most közszereplőként tengeti mindennapjait. Mivel már nem tudott máshonnan pénzt szerezni ezért regisztrált az “OnlyFans” oldalra. Ez egy olyan weboldal, ahol a tartalmat készítő felhasználók exkluzív anyagokat biztosítanak az előfizetőik, rajongóik számára, abban a reményben, hogy egy kis extra jövedelemre tehetnek szert.

Gracey heteken belül az oldal legnépszerűbb felhasználója lett és egy hónap alatt kétszer annyit keresett, mint a fodrászattal egy év alatt. Ő lett a legjobban kereső nő az oldalon. A kapott pénzből családjával Alicantéba költözött, a további bevételéből pedig ingatlanok portfóliójába fektetett.

“Néha meg kell csípnem magam, mert nem hiszem el, hogy ez valóban az Én életem. Vannak napok mikor egész nap a tengerparton ülök és a telefonomról dolgozom. Úgy gondolom, jövő hónapban el fogom érni a 425 milliót.” – mesélte.

Úgy gondolja, hogy azért lett ilyen népszerű a profilja, mert már a kezdetek kezdetekor is csak előfizetés után lehetett megnézni. Mivel jelenleg mindenki az online térben él, és valahogy el akarják ütni unalmas óráikat, így előfizetnek rá.

“A bevételem egy részét visszaforgattam az oldalam reklámozásába, ezzel pedig még több bevételre tettem szert. Korábban sosem költöttem 20 ezer forintnál többet egy cipőre vagy táskára. Most viszont a sokkal drágább darabokat is megengedhetem magamnak. De, ha őszinte akarok lenni, akkor nem igazán veszek magamnak drága holmikat. A pénzt a családomra akarom költeni, nekik szeretném tartalékolni.”

Gracey miután kénytelen volt felfüggeszteni vállalkozását képtelen volt más munkát találni. Kezdett pánikba esni, mivel a kiadások egyre csak nőttek, a számlákat be kellett fizetni, de jövedelem nem volt. Egy barátja javasolta neki az OnlyFans oldalt.

“Soha nem hallottam még a OnlyFans oldalról, de a barátom azt mondta, hogy többletjövedelemre tett szert azáltal, hogy csak a lábáról adott el képeket.Először nagyon ideges voltam, és csak fehérneműképeket tettem közzé, mert ebben éreztem komfortosan magam. Egy kis idő után, mikor pozitív visszajelzéseket kaptak, elkezdtem akt képeket is feltölteni. Ki kellett tapasztalnom, hogy az emberek milyen tartalmat szeretnek leginkább nézni és mi az, amiben én is jól érzem magam.” – mondta Gracey.

Az ilyen jellegű képek megosztása önbizalmat adott Graceynek. Most sokkal magabiztosabb, mint valaha.

“Az a jó az oldalban, hogy nincs méret vagy korhatár, vagyis nem kell 25 évesnek lenni ahhoz, hogy szépnek találjanak. Pár hölggyel kapcsolatba léptem az oldal által és akadtak köztük 50-60 évesek is. Ők is ugyanannyit, ha nem többet keresnek, mint Én. Mindenki mást szeret, van, aki a nagyobb idomúakat, van, aki a kisebbeket, voltaképpen mindegy, hogy nézel ki, mert így is úgy is lesznek olyanok, akiket érdekelni fogsz Ez biztos!”

Gracey nemcsak képeket tölt fel, hanem videókat is, sőt néha még a videóbeszélgetéseket is elfogadja. “Néha napján az emberek egyedi dolgokat kérnek, amik csak és kizárólag nekik szólnak.” – folytatta.

“Nem olyan rég vettünk a családommal egy Mustangot. Az előfizetőim pedig imádják ezt a fajta kocsit és többször kérik, hogy csináljak benne képet. A rajongóknak van lehetősége privát üzenetet írni vagy videochatre invitálni. Ez egy jó módja annak, hogy meglássák milyen is vagyok a képek mögött.”

Graceyt rengetegen követik így jó és rossz üzenetek is betalálják őt.

“Néhány embernek nem tetszik, amit csinálok. Tiszteletben tartom a véleményüket. Viszont ha valakinek valami nem tetszik, akkor lépjen tovább és hagyja békén azt az embert.”

Volt olyan, hogy azért fizettek elő rá, hogy elmondhassák mennyire nem szeretik, amit csinál. Ennek ellenére a sok jó felülmúlta a rosszat, így Gracey ma már olyan dolgokat engedhet meg magának, mint a magánegészségügy.

“Mivel Spanyolországban élünk, így az esetek 90%-ban süt a nap, ez pedig szöges ellentéte annak az időjárásnak, ami az Egyesült Királyságban uralkodik. Tehát minden hétvégén családi programokat szervezünk. Most korlátozva vagyunk, de reméljük hamarosan folytatódhatnak a különleges kirándulások.”

A 32 éves édesanya szeretne a spanyol ingatlanpiacba befektetni.

“Három év múlva szeretnék egy jó portfólióval rendelkezni, ami az ingatlanokra terjed ki – mindegy, hogy megvásároljuk, eladjuk, bérbe adjuk vagy nyaralóként használjuk. Remélem, hamarosan annyi pénzt fogok keresni, amivel 35 évesen nyugdíjba mehetek. Ez a végcélom.” – mondta.

Gracey elmondta, nem sajnálja, hogy elindította az “OnlyFans” oldalát. – “Kicsit furcsán hangzik, de amióta édesanyám elhunyt, hiszem, hogy ő segíti az utam és velem együtt halad.Amikor fiatalabb voltam, a szüleimmel folyton Spanyolországban nyaraltunk, és mindig azt mondtam, hogy szívesen élnék itt. Azt is többször hangoztattam, hogy szívesen foglalkoznék ingatlanokkal, anyukám pedig mindig azt mondta, hogy hajrá. Az álmom pedig úgy tűnik valóra vált.”

Gracey Instagramra is töltött fel pár képet, amit itt érhettek el: Link

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏