A lány hasa nőni kezdett szülés után, amikor az orvosok felvágták, sokkot kaptak!

A 34 éves szentpétervári Julia Selina fiatal, de már tapasztalt anyuka, aki türelmesen várta második gyermekét. Pontosan 9 hónapra, kis Dima meg is született. 

h115

Júlia természetes szülést kért, és először úgy tűnt, hogy minden jól ment. Miután kiderült, hogy a baba bonyolult helyzetben van a méhben, az orvosok úgy döntöttek, császármetszésre van szükség. A fiatal anya beleegyezett. Akkor még nem tudta, hogy ez a döntés a saját életét veszélyezteti.

h2

Dima erős és egészséges baba lett, de a szülés után Júlia egyre rosszabbul és rosszabbul érezte magát. “A hasam elkezdett duzzadni. Még nagyobbra nőtt, mint akkor volt, amikor 9 hónapos terhes voltam. Minden mozdulat szörnyű fájdalommal járt.” mondta Júlia “, Aztán nem tudtam még ülni sem. ” Kritikussá vált a helyzet, de az orvosok ragaszkodtak ahhoz, hogy ez egy normális reakció a császármetszés után.

h3

Júlia kínzó fájdalommal küzdött és belázasodott. “Megértettem, hogy ha várok az orvosok segítségére, gyermekeim anya nélkül maradnak” emlékszik vissza. Júlia végül elment egy másik kórházba. Az első ultrahang kimutatta, hatalmas mennyiségű folyadék van a hasában, és … egy idegen tárgy!

h4

5 óra múlva, a sebészek eltávolítottak több mint 2,5 liter gennyet a hasából és … egy műtős köpenyt! Ez maradt a testében Dima születése után. A nővérek is annyira megdöbbentek: felvették a pillanatot mobiltelefonnal.

h512

Miután felébredt az életmentő műtét után, és látta a képeket, Júlia sokkos állapotba került. A fiatal feleség és két gyermek anyja, tudja, hogy csoda, hogy ezt túlélte.

h6

Beperelte a kórházat, hiszen olyan orvosok tették ezt vele, akikre rábízta saját és gyermeke életét.

h7

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏