A lánya 9 métert zuhant egy üreges fába. Aztán az anya észrevett valamit a hasában.

A kis Annabel Beam Burlesonból (Texas), amióta csak vissza tud emlékezni, szörnyű hasi fájdalmakkal küzd. Ennek oka két veszélyes betegség volt, amelyek befolyásolták az emésztő rendszerét. Láthatjuk a képen, hogy fel van fújódva szegény Annabel hasa (bár ennek ellenére úgy néz ki, mint egy mókás, vidám gyerek, pedig nem!).

faba-zuhanas4

Ez olyan komoly volt, nem ehetett szilárd ételt, csak folyékony halmazállapotút. Az orvosok a kórházban gyakran vizsgálták, de csak némileg tudtak enyhíteni a problémáján; tényleges gyógyulás nem tűnt lehetségesnek. De aztán valami hihetetlen történt 2012-ben, amikor a nyolc éves Annabel játszott az udvarukon a két testvérével.

faba-zuhanas5

Miközben felmászott magasra, a kislány leesett, de nem a földre. Annabel 9 métert zuhant egy üreges fába. A fejét számos helyen érte ütés, majd öntudattalan állapotba került.

faba-zuhanas2

A testvérei berohantak az anyjukért, aki alig tudta elhinni, amikor látta, Annabel bent ragadt egy fa belsejében. A férje Kevin is rohant az udvarra, de nem tudta kiszedni a lányt ő sem.

faba-zuhanas6

Hívták a tűzoltókat, de nem volt egy egyszerű megoldás: nem tudták egyszerűen kivágni a fát, mert túl nagy volt a veszélye annak, kárt okoznak a tudattalan Annabelben. Eközben a kislány magához tért. Beengedtek egy kengyelt, amivel sikerült kihúzni az üreges fából. Ez működött, és ahogy kiszabadult, egyenesen a kórházba vitték.

Most a történet hihetetlen fordulatot vett: a kórházban az orvosok megállapították, hogy bár Annabel agyrázkódást kapott, de minden más rendben volt. Nem tört csontja, nem volt zúzódása. Hogy lehetséges ez, ha valaki 9 métert zuhan? Nem tudták megérteni. És ezután, amikor az anyja jobban megnézte Annabel hasát, látta, hogy már nem volt felpuffadva. Megkérdezték a gyermeket, és azt mondta, hogy érzett fájdalmat. Amikor az orvosok megvizsgálták, az emésztőrendszerét teljesen egészségesnek találták.

faba-zuhanas7

Még mindig nincs jó a tudományos magyarázat az egészre, de Annabel azt mondta az anyjának, hogy volt egy vallásos látomása, amikor zuhant, amely úgy hiszi, meggyógyította. Egy csodálatos történet minden esetre.

faba-zuhanas1

Annabel története felkeltette Hollywood érdeklődését és történetéből filmet készítenek. A most 13 éves lánynak már nincsenek fájdalmai. Ahelyett, hogy az életébe került volna, úgy tűnik, hogy meggyógyult.

Nézd meg Annabel és családja történetét ebben a videóban:

 

Amikor hallunk egy ilyen történetről, mint a kislányé, rájövünk, hogy néha történnek olyan dolgok ebben a világban, amiket soha nem fogunk megérteni. Bármi is volt az, ami megmentette, csodálatos, hogy most már élvezheti az életét, és nem kell azokat az ételeket egye, amiket eddig. Visszakapta az igazi gyermekkorát!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏