A legjobban beállított esküvői képeknek tűnnek …A háttérben van a kegyetlen igazság.

Amikor a 26 éves Chris Price rákos volt, és csak hat hónapja volt hátra, úgy döntött, hogy hátralévő életét úgy fogja eltölteni, ahogy megálmodta.
Úgy kezdte, hogy feleségül vette a 29 éves Ceri-t, egy templomban. Ez valóban egy varázslatos esküvő volt.

Chris-nél nyelőcső rákot diagnosztizáltak 2012 áprilisában.

brides_dreams_01

Nem sokkal azután úgy volt, hogy minden rendben van, de újra rákot diagnosztizáltak nála 2013 áprilisában.

brides_dreams_02

Hat hónapja volt hátra Chrisnek, mikor megígérte magának, hogy teljesíti barátnője Ceri álmait, kezdve azzal, hogy feleségül veszi őt.

brides_dreams_03

Az esküvő után, Chris fogta az új feleségét,  a négy gyermeket Halle-t(9), Evan-t, Morgan-t (3) és Grúzia-t(6) és Disneyland-be vitte őket Párizsba.

brides_dreams_04

Néhány héttel azután, hogy visszatért Párizsból, elvitte Ceri-t New Yorkba, hogy egész hétvégén városnézzenek és vásároljanak. Ő nagyon drága Louboutin cipőt, és a 1500 dollár értékű Mulberry kézitáska vásárolt, melyekre mindig is vágyott.

brides_dreams_06

A szerető férj, ezután lefoglalt egy utat Las Vegasba felesége szülinapjára, ……. de sajnos ekkor már utol érte őt az idő… Chris meghalt Ceri karjaiban.
A temetési szertartásra ugyanabban a templomban került sor, ahol a pár megházasodott mindössze hat hónappal korábban.

brides_dreams_05

Miután Chris elhunyt 2014 januárjában, Ceri ezt mondta elhunyt férjéről:

Ha a szeretet életet tudott volna menteni, ő örökké élt volna. Mi nagyon sok jót éltünk át ez alatt a rövid idő alatt, amit együtt töltöttünk. A betegsége tette őt azzá, hogy akarjon élni egy teljes életet, és arra tanított meg engem, hogy ugyanezt tegyem.

Chris a karjaimban halt meg, éreztem az utolsó leheletét. A szívem megszakad hogy elvesztettem őt, és én még mindig az Aramis arcszesszel permetezem magam és viselem a ruhát, hogy úgy érzi, közel van hozzám. Szeretett engem, és a gyermekeimet, mintha a sajátjai lettek volna.

Nem bántam meg – elfogadtuk, hogy mi fog történni, de megízleltük minden egyes másodpercét, az együtt töltött minden pillanatnak. A temetésén a kedvenc dalát, a Robin S – Show Me Love-t játszottuk. Ez minden, amit valaha tett, megmutatta mindenkinek, hogy találkozott a szerelemmel. Hiányozni fog nekem minden napom minden pillanatban.

Ő több szeretet csomagolt be erre a rövid időre, mit sokan egész életükre.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏