A megcsalt barátnő hűtlen exe visszakérte a koncertjegy árát – a lány zseniálisan állt bosszút!

Sajnos rengeteg kapcsolat ér véget hűtlenséggel, mert a legtöbben gyávák ahhoz, hogy véget vessenek a kapcsolatnak, még akkor is, ha már egy harmadik személy is bekerült a képbe. A kiderült megcsalás tényét mindenki másképp kezeli, álljon akármelyik oldalon is. Egy román lány, Alina megtudta, hogy barátja, Andrei nem volt hozzá hűséges, és emiatt szakított a fiúval.

Andrei érdekes kéréssel állt elő a szakítás után: visszakérte a lánytól annak a Justin Bieber koncertnek az árát, amin nemrég vettek részt, akkor még látszólag boldog párként.

Természetesen Alina szóhoz sem jutott ettől a férfiatlan és gyerekes gesztustól, és mivel Andrei állandóan hívogatta telefonon, és írogatott neki, hogy azonnal fizesse ki neki a koncertjegy árát, úgy döntött, hogy kiegyenlíti a “tartozását”.

Egy online fizető felületen küldte át a pénzt a fiúnak, de nem akárhogy: beállította, hogy a rendszer minden nap utaljon a fiúnak 1 banit (egy század lej, ami kevesebbet ér mint egy forint), így fogja a fiú megkapni a teljes összeget, maradéktalanul.

Igaz, várnia kell rá egy kicsit, de megkapja a koncertjegy árát. 😀
Szerintem zseniálisan oldotta meg a lány, te mit gondolsz?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏