A nővér rajtakapta a férfit, hogy mit csinál haldokló feleségével a kórházban

Megdöbbent a haldokló nő, amikor férje becsempészett valamit a kórházba. A férfi látta, hogy már nincs sok hátra, ezért úgy döntött, hogy szembemegy a kórház szabályzatával és egy nagyon szokatlan ajándékot vitt be feleségének a kórházba. Később a saját szavaival mesélte el a történteket a Facebook-on:

“A feleségemet egy műtéti beavatkozás után bent tartották a kórházban. Az orvosok nyilvánvalóan nem érték el a kívánt hatást, ezért néhány nappal a műtét után a feleségem nagyon legyengült. Nem tudott beszélni, enni és inni sem. Csak az intravénás táplálás tartotta még életben és nagyon erős fájdalomcsillapítókat kapott.

Nagyon ritka volt az a pillanat, amikor tisztán érthetően beszélni tudott. Egyik ilyen alkalommal azt mondta, hogy újra látni szeretné a kutyánkat.

A kutyát Bellának hívták, 22 kilót nyomott, szóval tökéletesen beilleszkedett a bőröndbe. Betettem Bellát egy átlagos bőrönde, persze vigyáztam arra, hogy kapjon elegendő levegőt, a cipzárt a tetején nyitva hagytam, majd beszálltunk az autóba és elmentünk a kórházba.

Amikor odaértünk, azt mondtam neki, hogy most néhány percre be kell zárjam a nyitott részt, de nemsokára látni fogja úrnőjét.

Hihetetlen volt; még csak nem is nyöszörgött, meg se mukkant. Amikor elhaladtam a nővérek mellett, azt mondtam nekik, hogy hoztam a feleségemnek néhány dolgot, hogy sokkal jobb legyen neki az ottlét. “Csak nyugodtan, semmi probléma,” válaszolták.

A feleségem még aludt, amikor beléptünk a szobába. Kinyitottam a bőröndött és Bella egyenesen felugrott az ágyra. Gyengéden feleségem mellkasához simult és mindezt anélkül, hogy a kábeleket leszakította volna.

Lefeküdt és mélyen feleségem szemébe nézett, és kb 20 percet várt türelmesen, ameddig feleségem felébredt. Amikor meglátta feleségem, könnyezni kezdett.

Bella azonnal nyalogatni kezdte őt, és halkan vinnyogni kezdett, mintha érezte volna úrnője fájdalmát. Feleségem csak gyengéden, egy órán át simogatta és egy szót sem ejtett ki az ajkán, csak mosolyogni tudott.

Egyszer csak meglepetésünkre bejött egy nővér, aki megígérte, hogy senkinek sem árulja el, hogy mi történt. Miután feleségem elaludt, visszatettem Bellát a bőröndbe, majd elmentünk.

Sajnos a feleségem néhány nappal később elhunyt. És most minden alkalommal, amikor bőröndöt veszek a kezembe, Bella fellelkesedik, mert azt hiszi, hogy újra meglátogatjuk az úrnőjét.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏