loading...

A RÁK ELSŐ HÉTKÖZNAPI JELEI, AMIT SOKAN FÉLVÁLLRÓL VESZNEK!

Ugyan egy rák diagnosztizálásához több vizsgálatra van szükség, vannak olyan általános tünetei, amiket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Nem is gondolnád, milyen egyszerű jelekről van szó! Mégis érdemes ezekre odafigyelni, mielőtt késő lenne…

Fájdalom

Habár a fájdalomnak rengeteg oka lehet, azért mégis intőjel lehet egy-egy komolyabb betegség esetében is. Például a folyamatos, ok nélküli, hosszan tartó fejfájás utalhat agydaganatra, a szűnni nem akaró hátfájás pedig bélrákra.

Láz

Nem is hinnéd, de a láz valójában egy nagyon hasznos tünet minden betegség esetében, hiszen a szervezet így próbál jelezni, ha valami baj van, emellett a kórokozókat a magasabb hőmérséklettel igyekszik elpusztítani. Amennyiben tartós, ismeretlen eredetű láz jelentkezik, az utalhat vérrákra is.

Kimerültség

Mivel a mai rohanó, stresszel teli világban nagyon sokan érzik magukat kimerültnek egész nap, így ezt a tünetet nehéz felismerni, azonban ha minden ok nélkül kimerültség tör rád, érdemes beszélned róla az orvosoddal.

Súlyvesztés

Biztosan azt gondolod, hogy a súlycsökkenés abszolút jó dolog. Valóban az, de csak akkor, ha önszántadból fogysz, és megdolgozol érte. Ha maguktól olvadnak le a kilók, az valami bajt jelent!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A világ leggazdagabb emberének története, aki nem volt hajlandó váltságdíjat fizetni az unokájáért

Amikor a világ leghíresebb milliárdosaira gondolunk, általában Rockefeller vagy Bill Gates neve ugrik be, és …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?