A rokkant katonát sírva találja otthon a felesége… aztán meglátja mit tett a szomszédja

Christopher Garrett, a katonaságnál szolgáló mérnök egy afganisztáni éjszakai bevetésen vett részt, mikor haslövés érte. A férfit azonnal kórházba szállították és ezzel katonai karrierje is véget ért.

Gyógyulása után hazatért és ismét normális életet élhetett. Néha levágta kertjében a füvet, melyhez hagyományos fűnyírógépet használt.

Mivel megkapta a száz százalékos rokkantságot, az ilyen jellegű munka nagyon nehéz volt számára. Egyik nap Britanny sírva talált rá férjére a lakásban. Elkezdtek beszélgetni és kiderült, hogy nincsen semmi probléma. Illetve hogy ellenkezőleg, valami nagyon jó dolog történt vele.

Az egyik szomszéd, aki látta a férfit a kertben a régimódi fűnyíróval szenvedni, úgy döntött meglepi őt egy vadonatúj John Deere márkájú elektromos fűnyíró géppel.

A fűnyírógépre egy kis üzenetet is tett a szomszéd, ez állt benne:

“Remélem így több időd marad az életedben a fontos dolgokra. Köszönöm, hogy harcoltál a szabadságomért. Egy hálás amerikai”.

Ezért érzékenyült el a férfi. Az új fűnyírót használva valóban több ideje maradt a családra, a gyerekeire. Ilyen ajándéknak csak örülni tud az ember.

Kérjük oszd meg ezt a történetet, ha Neked is tetszett

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏