A szülei azt hitték, hogy valószínűleg semmi komoly. De amikor az orvosok meglátták, hogy milyen színű a baba, pánikba estek.

Az ausztrál Josh Roberts és Katelyn Galea nagyon izgultak, amikor szülőkké váltak. A fiuk, Archie volt a sztár a családban, így amikor öt hónapos korában megbetegedett, nagyon aggódtak. De nem akartak pánikkal túlreagálni. Azonban kiderült, hogy ez egy nagy hiba volt.

Még a doktoruk is azt gondolta először, hogy ez csak egy fülgyulladás.

Ezután azonban Archie ajka kezdett megváltozni az egészséges rózsaszínből egy nyomasztó szürkévé. Katelyn és Josh azonnal rohantak vele a kórházba, végig izgulták a 40 perces út minden percét míg odaértek. Ráadásul azon töprengtek nem érkeztek e túl későn.

Szerencsére odaértek időben. És valóban volt okuk az aggodalomra. Archie egész mellkasát kiütés borította és a vizsgálat során kiderült, hogy életveszélyes agyhártyagyulladása volt. A kórokozó hatással van az egész testre, de leginkább a végtagokra, ami lila színűvé változik, ahogy Archie-nek is.

A mindössze öt hónapos szegény kis srácnak bent kellett maradnia a kórházban több hónapig. Intravénásan táplálták és egy csövön át lélegzett a száján keresztül. Miután átesett egy vérátömlesztésen, lélegeztető gépre kapcsolták. A családja létre hozott  egy GoFundMe oldalt, ahol több száz ember adományozott, hogy segítsenek a családnak, mert a kezelés nagyon drága. Hála az emberek nagylelkűségének, sikerült kétszer annyi pénzt gyűjteni, mint azt remélték.

Szinte hihetetlen, a hosszú harc után, a veszély elhárult. Haza vihették, otthon apránként javult az állapota és egyre jobban nézett ki.

Még mindig hosszú út áll előtte, de várhatóan Archie teljesen meg fog gyógyulni.

Kívánunk kitartást a családnak, hogy Archie minél előbb meggyógyuljon és egy nyugodt, boldog életet élhessen, ahogy azt megérdemli!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏