A társkeresőn észre sem vették ezt a lányt, majd 6 hónap múlva napi 5 ezer levelet kapott, átváltozott rendesen!

3543c1c47c6a0acfd500813047d07d85

A történetünk egy teltebb lányról szól, aki elkeseredettségében beregisztrált egy társkereső weboldalra, ahol azt gondolta, hogy megfogja találni végre azt az embert, aki teljesen elfogadja őt, úgy ahogy van. Sajnos manapság az emberek az ő korosztályában ( 18 éves ) szinte kizárólag a külsőségekre utaznak, mert nem elég érett az agyuk ahhoz hogy felfogják, hogy a külsőség az ami elmúlik, míg a belső tulajdonságok örökké megmaradnak.

Az első 3 hónapban egyáltalán nem kapott érdeklődő leveleket a társkereső oldalon, és tulajdonképpen ez volt ami miatt rájött, hogy némi változtatásra lesz szükség a külsejét illetően.

Jegyezzük meg mellékesen, hogy nem kötelező vékonynak lenni, ahoz hogy az ember megtalálja élete párját, viszont ha egy társkereső oldalon regisztrálunk figyelni kell az ilyesmire, mivel ott igen bő a választék, így lehet hogy a társkeresők a legjobb pasikra / nőkre utaznak első körben.

Melanie gondolt egy merészet, és elkezdett egészségesen étkezni, sportolni, és odafigyelni magára, aminek szemmel láthatólag meg is lett a hatása, hisz fél év múlva naponta 5 ezer olyan levelet kapott, amiben érdeklődő férfiak írták le a vágyaikat vele kapcsolatban. Volt aki egyenesen feleségül akarta venni, annyira megfogta a szépsége és az akaratereje, amivel lefogyott és átalakult.

A végeredményt itt láthatja : 

e6a7963dcc5e9ab09bb170f3bead06dc
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏