A temetésen a feleség valamit suttog a halott férje fülébe… két hónappal később sokkoló hírt kap a kórházból…

Néha az életben adódnak olyan helyzetek, amikor az öröm és a bánat nagyon közel kerülnek egymáshoz. Ennek az amerikai házaspárnak is pontosan egy ilyen helyzetet kellett megtapasztalnia. Bryan régóta szolgál az amerikai hadseregben, többek között Irakban, Kuvaitban és Afganisztánban is. Sok veszélyes helyzetet élt már át, de mindig sértetlenül hazajött. Amikor végre hátat fordított a hadseregnek, a fiatal pár alig várta, hogy megtervezzék a nyugodt és boldog jövőt.

De az öröm nem tartott sokáig: 2016 februárjában Bryan egy tragikus balesetben életét vesztette. Courtney váratlanul elveszítette szeretett férjét – és kislányuk Reagan pedig az édesapját. Courtney még fel sem fogta, hogy férjét el kell temetniük, az élet egy másik meglepő hírt is tartogatott számára: megtudta, hogy terhes! Miközben a temetés zajlott a feleség bánatos szívvel odahajolt a koporsóhoz, és Bryans fülébe suttogta, hogy: “Drágám, kisbabát várok!”

Egy hónapba telt, míg Courtneynek sikerült valamennyire feldolgozni a tragikus esetet, és megpróbált visszazökkenni a valóságba, de ekkor súlyos hasi fájdalmak jelentkeztek. Attól félt, hogy el fogja veszíteni a kisbabát, ezért gyorsan orvoshoz fordult. A kórházban megállapították, hogy Courtney nem csak egy gyereket vár, hanem hármat: két kisfiút és egy kislányt. Szóhoz sem jutott, amikor megtudta a hírt, de örült, mert azt mondta, hogy ez a három gyerek mindvégig Bryanra fogják emlékeztetni. De a sors mást akart.

25 héttel később, Courtney orvosa tájékoztatta arról, hogy az egyik csecsemő meghalt a méhében. Courtney újra kétségbeesett. A halott kisfiút Brady-nek nevezte. A másik két gyermek viszont egészségesen világra jött és ők lettek Courtney büszkeségei. Reménykedik abban, hogy anyaként meg tudja állni a helyét és kellőképpen fel tudja majd nevelni a gyermekeit. Tudja, hogy Bryan is nagyon büszke lenne rájuk.

Az emberek folyamatosan a kettes ikrekről érdeklődnek, de a büszke édesanya soha nem fog megfeledkezni arról, hogy ők a hármasikrek túlélői.

Természetesen még mindig gyászolja férjét és kisfiát, de tudatában van annak, hogy Bryan egy harcos volt, erős ember és az ő erejéből próbál erőt meríteni, hogy a gyerekeivel eltöltött napokat élvezni tudja.

Courtney története által rádöbbentünk, hogy a boldogság mennyire törékeny tud lenni. Értékeljük egymást, ameddig lehet!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏