A tenyered elárulja a sorsod. Te ezekre számíthatsz még az életedben

Életvonal: a hüvelykujj és mutatóujj között kezdődik és lefut a hüvelykujj körül a csuklóízületig. A hosszú és szakadás nélküli vonal – hosszú életet, komolyabb betegségek nélküli éveket jelez. A rövid, de egy másik vonallal kísérve azt jelenti, hogy a második vonal pótolja az életvonalat, meghosszabbítva azt. Kereszt az életvonalon, mélyreható kellemetlen élmények. Sziget – betegség vagy hosszabb gyenge állapot. Láncforma az életvonalon – mozgalmas, de ideges életforma.

Fejvonal: a hüvelykujj és a mutatóujj gyökerénél kezdődik, vagy az életvonal mellett, vele halad. Rajta van a szívvonal, ez alatt az életvonal. Ha egyenesen szeli át a kezet – erős üzleti szellem, rendszerető, de irigy típusú emberre utal. Ha villásformájúan végződik, ügyes a kifogások megtalálásában, jól tud hazudozni, nagy diplomáciai érzéke van. Ha csavart ágacskákra oszlik – gyenge, álmodozó, fantáziadús egyben pszichikai zavarokkal küzdő természetre utal. Ha mélyre futó fejvonal csillag alakúan végződik – az egyén orült. Amely a Merkúr dombhoz vezet – kapzsi, ravasz nem becsületes. Ha a középső ujjból a második ujjízületig fut – végzetes a jel, börtönt jelent. Sziget a fejvonalban – fejfájás, migrénre utal.

Szívvonal: kisujj alatt kezdődik, ellentétben az életvonallal és kb. a mutató és a középső ujj között ér véget. Párhuzamosan fut a fejvonallal. A hosszú szép szívvonal gyengéd, segítő emberre utal. A sápadt vonal, hideg, számító emberre vall. Amennyiben a fejvonalhoz erősen közelít – ravasz, hamis képmutató emberre utal. Láncformában – szívbetegségekre való hajlam és ritmuszavarok. Ha egyesül a fejvonallal szerencsétlen házasságra, bánatra, erőszakos halál vagy bármi más gonosz esemény részese lehet. Ha egyik kézen hiányzik – tulajdonosa nagyon egoista. Elágazás nélkül kemény szíve van. Pontok a szívvonalon, szerelmi bánat.

Vénusz öve: Megmutatja az érzékiségedet.

Nap-vonal: Elsősorban alkotóképességre és művészi tehetségre utal. Nincs mindenkinek ilyen vonal a tenyerén.

Merkúr-vonal: a kommunikációs készséget és az intuíciót jelzi. Ha a Vénusz-domb irányából szeli át a tenyeret, erős tudásszomjat mutat, ha a Hold-domb irányából érkezik, az egészséges, sikeres életre utal.

Sorsvonal: a kézízülettől a kéz közepén keresztül a Szaturnusz dombig felfelé ível. A sorsvonalat az elemzők, mint a nehézségek vonalát ismerik, ami akadályozott szerencsét jelent. Csak nagyon ritkán egyenes és jól kivehető ez a vonal. Ha jól látszik, világos és egyenes – szerencsés, egészséges lesz az öregkorban. ha a szerelmi vonalból ered siker egyéni érdemből, ha a Hold dombból kezdődik – mások hangulatától függ. Amennyiben megtörik a fejvonalnál az életpálya a gondolatok téves döntése miatt válságba kerül, ha megtörik a szívvonalnál életét egy szerelem teszi tönkre. Törve vagy kis darabokban – szerencsétlenség és veszteség. Harántvonalak a sorsvonalban – jól nézze meg, kikkel veszi magát körül, mert megzavarhatják az életfeladatokat.

kezjoslas

Amilyen a kézfogásod, olyan a jellemed A kézfogásod sok mindent elárul Rólad anélkül, hogy egy szót szólnál!

Erős, gyors, férfias kézfogás jellemzi a dinamikus és hűséges személyt.

Normális, erős és jóindulatú kézfogás jellemző a nyitott, kiegyensúlyozott emberre.

Túl erős kézfogás a faragatlan, gőgös emberekre jellemző- aki jó benyomást akar kelteni másokban magáról.

Meleg kézfogás jellemző az érzékeny lelkű emberekre.

Rövid, nyomatékos és gyors kézfogás jellemző a gyanakvó, lusta, kétszínű, fösvény emberre.

Felülről lefelé irányuló, épp csak az ujjhegyeket érintő kézfogás jellemzi a gőgös embert.

Gyenge, erőtlen a kézfogás jellemző közönyre, betegségre, gyanakvásra, félénkségre hajlamos, nagyétkű emberekre.

A kifelé fordított tenyérrel történő kézfogás a békés, őszinte ember jellemzője.
Kérhetek egy tetsziket, vagy megosztást? Itt sosem lesz kötelező! Te döntessz.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏