loading...

A tenyered elárulja a sorsod. Te ezekre számíthatsz még az életedben

Életvonal: a hüvelykujj és mutatóujj között kezdődik és lefut a hüvelykujj körül a csuklóízületig. A hosszú és szakadás nélküli vonal – hosszú életet, komolyabb betegségek nélküli éveket jelez. A rövid, de egy másik vonallal kísérve azt jelenti, hogy a második vonal pótolja az életvonalat, meghosszabbítva azt. Kereszt az életvonalon, mélyreható kellemetlen élmények. Sziget – betegség vagy hosszabb gyenge állapot. Láncforma az életvonalon – mozgalmas, de ideges életforma.

Fejvonal: a hüvelykujj és a mutatóujj gyökerénél kezdődik, vagy az életvonal mellett, vele halad. Rajta van a szívvonal, ez alatt az életvonal. Ha egyenesen szeli át a kezet – erős üzleti szellem, rendszerető, de irigy típusú emberre utal. Ha villásformájúan végződik, ügyes a kifogások megtalálásában, jól tud hazudozni, nagy diplomáciai érzéke van. Ha csavart ágacskákra oszlik – gyenge, álmodozó, fantáziadús egyben pszichikai zavarokkal küzdő természetre utal. Ha mélyre futó fejvonal csillag alakúan végződik – az egyén orült. Amely a Merkúr dombhoz vezet – kapzsi, ravasz nem becsületes. Ha a középső ujjból a második ujjízületig fut – végzetes a jel, börtönt jelent. Sziget a fejvonalban – fejfájás, migrénre utal.

Szívvonal: kisujj alatt kezdődik, ellentétben az életvonallal és kb. a mutató és a középső ujj között ér véget. Párhuzamosan fut a fejvonallal. A hosszú szép szívvonal gyengéd, segítő emberre utal. A sápadt vonal, hideg, számító emberre vall. Amennyiben a fejvonalhoz erősen közelít – ravasz, hamis képmutató emberre utal. Láncformában – szívbetegségekre való hajlam és ritmuszavarok. Ha egyesül a fejvonallal szerencsétlen házasságra, bánatra, erőszakos halál vagy bármi más gonosz esemény részese lehet. Ha egyik kézen hiányzik – tulajdonosa nagyon egoista. Elágazás nélkül kemény szíve van. Pontok a szívvonalon, szerelmi bánat.

Vénusz öve: Megmutatja az érzékiségedet.

Nap-vonal: Elsősorban alkotóképességre és művészi tehetségre utal. Nincs mindenkinek ilyen vonal a tenyerén.

Merkúr-vonal: a kommunikációs készséget és az intuíciót jelzi. Ha a Vénusz-domb irányából szeli át a tenyeret, erős tudásszomjat mutat, ha a Hold-domb irányából érkezik, az egészséges, sikeres életre utal.

Sorsvonal: a kézízülettől a kéz közepén keresztül a Szaturnusz dombig felfelé ível. A sorsvonalat az elemzők, mint a nehézségek vonalát ismerik, ami akadályozott szerencsét jelent. Csak nagyon ritkán egyenes és jól kivehető ez a vonal. Ha jól látszik, világos és egyenes – szerencsés, egészséges lesz az öregkorban. ha a szerelmi vonalból ered siker egyéni érdemből, ha a Hold dombból kezdődik – mások hangulatától függ. Amennyiben megtörik a fejvonalnál az életpálya a gondolatok téves döntése miatt válságba kerül, ha megtörik a szívvonalnál életét egy szerelem teszi tönkre. Törve vagy kis darabokban – szerencsétlenség és veszteség. Harántvonalak a sorsvonalban – jól nézze meg, kikkel veszi magát körül, mert megzavarhatják az életfeladatokat.

kezjoslas

Amilyen a kézfogásod, olyan a jellemed A kézfogásod sok mindent elárul Rólad anélkül, hogy egy szót szólnál!

Erős, gyors, férfias kézfogás jellemzi a dinamikus és hűséges személyt.

Normális, erős és jóindulatú kézfogás jellemző a nyitott, kiegyensúlyozott emberre.

Túl erős kézfogás a faragatlan, gőgös emberekre jellemző- aki jó benyomást akar kelteni másokban magáról.

Meleg kézfogás jellemző az érzékeny lelkű emberekre.

Rövid, nyomatékos és gyors kézfogás jellemző a gyanakvó, lusta, kétszínű, fösvény emberre.

Felülről lefelé irányuló, épp csak az ujjhegyeket érintő kézfogás jellemzi a gőgös embert.

Gyenge, erőtlen a kézfogás jellemző közönyre, betegségre, gyanakvásra, félénkségre hajlamos, nagyétkű emberekre.

A kifelé fordított tenyérrel történő kézfogás a békés, őszinte ember jellemzője.
Kérhetek egy tetsziket, vagy megosztást? Itt sosem lesz kötelező! Te döntessz.

loading...

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?