A TikTok-ozók viccelődve mutatják be, hogyan néznek ki a tökéletes fotókon és a mindennapi életben

Az Instagram és más közösségi oldalak tökéletes női bárkinek könnyedén letörik az önbizalmukat, mivel sokan megfeledkeznek arról, hogy az ott látott gyönyörű lányokról készült gyönyörű képek legtöbbször professzionális fotósok, illetve szűrők és utólagos Photoshop segítségével készül. Legtöbb esetben azonban ezek a lányok a hétköznapi életben koránt sem ennyire lenyűgözők.

Ennek bizonyításként a TikTok felhasználók egy flash mobot szerveztek, hogy összehasonlítsák magukat a tökéletes képeken és a mindennapi életben látott megjelenésükkel. A Xsense-nál most ezek közül gyűjtöttük össze a legjobbakat.

A TikTok felhasználók egy kihívást hoztak létre, melyben összehasonlították a tökéletes fotóikon látott önmagukat a mindennapi életben látott önmagukkal.

Az egészet egy moldogaa nevű felhasználó kezdte.

A lány közzétett egy videót, amiben elnevette magát. Elmondta, hogy a Snapchat alkalmazásban szűrő segítségével készült fotó erősen különbözik a valóságtól, a hétköznapi életben ugyanis teljesen másképp néz ki.

A lány nevetése és öniróniája annyira megtetszett a felhasználóknak, hogy ők is elkezdték összehasonlítani az átlagos önmagukat a különféle szűrőkkel és sminkekkel készült képeikkel.

A lányok által készített videók hátterében először a tökéletes fotók láthatók, majd ebbe úsznak be a lányok a hétköznapi, való életben használt megjelenésükkel.

,,Megkaptam már a „2020 csalója” címet?”

Két különböző ember

,,Fény derült az igazságra”

Tökéletes fotó a közösségi oldalon vs. valóság.

Az interneten és a valóéletben.

Teljes átalakulás.

,,De a férjem legalább így is szeret.”

A lányok azt is megmutatták, hogy az interneten látott alakjuk mennyire különbözik a valódi alakjuktól.

Ismét bizonyítást nyert tehát, hogy az interneten egy kicsit minden másképp néz ki, mint a valóságban.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏