A tüdő kitisztítása 2 hét alatt minden káros anyagtól ( füst, kátrány , betegségek )

tudo_tisztitasa_gyogynovenyekkelA tüdő az elsődleges szervünk, amit a legsűrűbben méregteleníteni kéne, mivel iszonyúan nagy mennyiségű szennyező anyagnak van kitéve, minden nap. Megtanítjuk Önnek, hogyan tudja a tüdeje egészségé vissza állítani.

Egy friss tanulmány szerint a keresztes virágú zöldségek meggátolják a tüdőrák kialakulását, amelyet állati és emberi kísérletekkel is megerősítettek. A keresztes virágú zöldségek közé tartozik, a brokkoli, káposztam kelkáposzta, és rukkola.  Egyen mindennap zöldséget, ezzel óvja meg az Ön és családja tüdejének egészségét.
A lobélia gyógyító ereje.
A tüdőnket gyógyíthatjuk a Lobéliában található lobeline nevű alkaloidáival, amely ugyanúgy működik, mint a köptető, tisztítja a tüdőt a nyáktól, és a felgyülemlett lerakódásoktól. Hörgő tágító hatásapedig megnyitja a légutakat, és elősegíti a mélyebb légzést.
A borsmente előnyei.
Szinte olyan mintha csak erre találta volna ki a teremtő, hogy a tüdőt gyógyítsák vele. Köhögésre, torokgyulladásra, és különböző légzöszervi fertőzésekre a legmegfelelőbb a menta , akár teában, akár egyéb módon elfogyasztva. A borsmentában van egy nagyon erős antioxidáns, aminek továbbá görcsoldő, és köptető hatása is van.
Az eukaliptusz ismeretlen oldala.
Az eukaliptusz is egyfajta köptetőként hat az emberi tüdőre, miközben gyógyítja a gyulladást, vagy teljesen meg is szüntetheti. A növényben találató cineol nevű hatóanyag egy immun stimuláló szer , ami remek antioxidáns is emelett, így veszi fel a harcot a felső légúti betegségekkel.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏