Akár az életedet is megmentheti ez a kéztartás.Ezért nagyon fontos, hogy megtanuld

keztartas

A mudra egy bizonyos fajta kéztartás, az ujjakat egy speciális formában kell tartani, és ezáltal beindul a belső gyógyulás, a szervezet egyensúlya visszaáll.

Az indiai mudra szó pecsétet és kéztartást jelent, lényege, hogy egy finomabb kommunikációt tudjunk kialakítani a testünkkel, tudatunkkal és lelkünkkel. Az érintés hatással van az idegrendszerre, az ujjak egy-egy csatornát képeznek az idegrendszerhez. A gyakorlat által nyugodtság és az életerő növekedése várható.

Az alábbi mudrának életmentő hatása van, akár elsősegélyként is használható a különböző szívproblémáknál. Hatásos a szívroham, erős szívdobogás vagy infarktus esetén.

1. Hajlítsuk be a mutatóujjat, úgy, hogy fölötte a nagyujjal érintsük meg a gyűrűsujjat.

2. A középső ujjat és a gyűrűsujjat érintsük a hüvelykujjhoz, úgy, hogy a kisujj maradjon felemelve. A mutatóujj a hüvelykujj alatt van.

Hatásos a gerinc és szívproblémák esetén is, ha gyorsan alkalmazzuk, életet menthet.

Mit gondoltok, valóban hatásos lehet? Egy shaolin pap szerint az embereknek kötelezően tanítani kéne, hogy miként gyógyítsák meg maguk gyógyszerek nélkül. Az elmúlt 1800 évben az emberek gyógyszerek, antibiotikumok nélkül is egészségesek voltak. Mi volt a titkuk? Nem volt ez titok, és most sem az, hisz az alternatív gyógyászat bárki számára elérhető, aki nyitott rá, és nem szeretne a gyógyszermaffia áldozata lenni.

A gyógynövények majdnem ugyanolyan gyorsan hatnak, mint a gyógyszerek, de rendkívül nagy előny, hogy nem szintetikusak, így biztos nincsen bennük olyan vegyi anyag amit nem szeretnénk ha be jutna a szervezetünkbe.

A lelkünk gyógyítására is vannak alternatív megoldások a nyugtatók és kedély javítókon kívül. Ha valaki szeretne az alternatív gyógyászattal kapcsolatban bővebben tájékozódni, akkor keressen rá az interneten a homeopátiás gyógyászat vagy az alternatív gyógyászat kifejezésekre.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏