Amikor a lányok végleg elkeserednek, ilyen fotók születnek

Valami gond van a mai lányok többségével. Tisztelet a kivételnek! Elutasítóak, de közben kétségbeesettek. Mindent lájkban mérnek, mindennek az a mércéje, hogy mennyire néz ki jól, legyen szó bármiről. Leginkább magukról. Amióta a technológia lehetővé teszi, hogy annyi fotót csináljanak magukról, amennyit csak akarnak, elszabadult a pokol.

Nincs azzal gond, ha egy lány szép, és ezt nem fél megmutatni a világnak. De van egy pont, amely után nevetségessé válik a dolog. Mi értelme van minden nap ugyanabban a pózban lőni egy szelfit, és feltölteni facebookra vagy instagramra? Mi értelme van minden élethelyzetet megörökíteni, és szinte könyörögni a lájkokért? Persze, jó az ha az ismerősök like-okkal kifejezik a tetszésüket, de miért kell minden nap lájkokat vadászni? Miért nem fontolják meg a lányok, hogy mennyit mutatnak meg az életükből és magukból?

Ez a bejegyzés az elfajult instagram és facebook felhasználókról szól, nem pedig minden lányról. Semmi gond nincs azzal, ha valaki képeket tölt fel magáról és aktív életet él a közösségi oldalakon. De bizonyára mindenkinek van olyan ismerőse, akinek képét meglátva már csak annyit tudunk mondani, hogy “már megint?!” miközben sóhajtunk egyet.

Ha neked is van ilyen ismerősöd, oszd meg a posztot, hátha meglátja és magára ismer az illető! 🙂

ketsegbeesett2

Egy tipikus szelfiző lány logikája.

ketsegbeesett4

Mivel üsd el az időt az egyetemi előadáson? Egyértelmű, hogy a laptopoddal kezded el fotózgatni magad!

ketsegbeesett5

Eközben a temető WC-jében: egy gyors szelfi temetés előtt. Anyátok büszke lehet rátok…

ketsegbeesett6

Végül a szelfi, amit látva már tényleg semmit nem értünk: fotó igazoltatás közben! Mert erre TUTI repülni fognak a lájkok!

ketsegbeesett7ketsegbeesett3