Anya és lánya 20 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy jobban hasonlítsanak egymásra

Néha csak fogjuk a fejünket és azon gondolkozunk, hogy miért?! Sok ember esetében merül fel a kérdés, hogy vajon megvan-e az összes kerék. Itt most megint egy specifikus témával foglalkoznánk, mégpedig a plasztikai műtétekkel. Hány élő Barbie baba van a világon? Sokkal több, mint kellene. Az rendben van, ha valaki a görbe orrát szép, piszére műtteti, vagy bármi egyéb kis önbizalomnövelő beavatkozást végeztet a sebészekkel, de ez meglepően könnyen válhat szenvedéllyé. Nyilván pénz kérdése minden…és hát vannak olyanok, akiknek bőven van felesleg…

Az anya és lánya kötelék nagyon erős tud lenni, ami egy rendkívül szép dolog. Sok esetben ez már inkább olyan, mint két barátnő kapcsolata. Azonban bizonyos esetekben ez is túlzássá tud fajulni.

Georgina és Kayla mindent együtt csinálnak. A legrosszabb az egészben, hogy próbálnak egyformának kinézni. Anya és lánya eddig 20 millió forintnyi összeget tapsolt el azért, hogy minél jobban hasonlítsanak egymásra. Kebelkorrekció, ajkak, körmök, fogfehérítés, szolárium, botox és sminktetkó. Gyakorlatilag mindent a női repertoárból.

Alapvetően azt szeretnék, ha mindketten minél jobban hasonlítanának Katie Price angol modellre.

Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy mégis miből finanszírozzák ezeket a műtéteket? A 20 éves Kayla nyíltan beszélt arról, hogy 17 éves kora óta sztriptízbárban dolgozik. Ő nem szégyelli. A klubban találkozott egy férfival, aki rengeteg pénzt adott neki. Ebből az extra bevételből telik műtétekre és csinos fehérneműkre. A kebleit már 18 évesen megműttette.

Édesanyja egyáltalán nem bánja a dolgot. Sőt! Támogatja mindenben. Örül neki, hogy van “szponzora”. Azt csinál a pénzével, amit csak akar. A képeket látva nekünk azért ösztönösen eszünkbe jutnak az afrikai éhező gyerekek.

Még műtétek sorát tervezi az anya-lánya páros. Fenékimplantátumok, újabb ajak és kebelnagyobbítás van tervben. Annyi azonban kiderült, hogy Kayla eddigi “szponzorának” a felesége megtudta, hogy a férj komoly összegeket adományozott a lány “megsegítésére” és így az a bőségszaru elapadt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏