Anyukámék drogfüggők – megdöbbentő fotók egy kétéves kislány életéről

Egy orosz fotós, Irina Popova készítette ezeket a megdöbbentő felvételeket. Az ötlet akkor merült fel benne, amikor az utcán belefutott a kétéves Anfisába, és édesanyjába, Lilába, még 2008-ban. Lila részegen támolygott az úton, és maga előtt tolta a babakocsiban a kisgyermekét. Lila meghívta a lakásába, és az elkövetkező két hétben gyakorlatilag együtt éltek. Megismerkedett Lila barátjával, a szintén drogfüggő Pashával. Amíg náluk lakott, rengeteg fényképet készített róluk – a szülők beleegyeztek, hogy elkészüljön a fotósorozat, ami bemutatja az életüket.

A lakás borzasztó állapotban volt, leélt volt és mocskos. A képek nyers tárgyilagossággal mutatják be a veszélyesen hanyag életet, amit ez a család él a mindennapokban.

drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-1

drug1

Anfisa az anyja cigarettáival játszik, miközben a nő kábítószertől mély álomba merül.

drug2

A szülők pénzt kunyerálnak a parkoló autóban ülő férfitől, a kislányt használva eszközként a kéregetésre.

drug3

Anfisa a mai napig nem került állami gondozásba, vagy nevelőszülőkhöz. Az édesanyja magára hagyta a családot, így Pasha egyedül neveli őt. Oszd meg te is a cikket, hogy segíts felhívni a figyelmet egy hihetetlenül fontos és veszélyes társadalmi problémára: ez ugyanis egyáltalán nemmagánügy!

– See more at: http://trueway.hu/anyukamek-drogfuggok-megdobbento-fotok-egy-keteves-kislany-eleterol/#sthash.iw5sFXBc.dpuf

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏